Cum sa scapi de toate toxinele din corp peste noapte, prin talpi. Plasturii de detoxifiere sunt plasturi lipiciosi, care se aplica pe talpa piciorului si care se pun in fiecare noapte inainte de a merge la culcare. Ei curata organismul de toxine daunatoare. Rezultatele acestora sunt uimitoare. A doua zi dimineata, cand te trezesti, trebuie doar sa ii dezlipesti si vei observa ca sunt mai inchisi la culoare, ceea ce inseamna ca au absorbit toxinele daunatoare din organism. Te vei simti plina de energie! Acesti plasturi de detoxifiere au fost folositi in Japonia pentru prima data. Stilul nostru pasiv de viata afecteaza circulatia sangelui, mai ales la nivelul picioarelor, gleznelor si in jurul zonei inferioare a picioarelor, anunta DoctorulZilei.

UtileFoto: Colaj foto

Cele mai frecvente greseli de igiena intima in timpul verii. Vremea calda si umeda din timpul lunilor de vara creste riscul aparitiei infectiilor vaginale, insa o igiena intima corespunzatoare ajuta la prevenirea unor astfel de situatii. Candidozele genitale sau infectiile vaginale se produc in momentul in care este o cantitate crescuta de bacterii in interiorul vaginului. Bacteriile se dezvolta mai ales intr-un mediu inchis si umed, unde se creeaza spatiul propice pentru infectii, de aceea Silviu Istoc, medic specialist obstetrica-ginecologie ne spune care sunt principalele greseli pe care sa le evitam in timpul verii. Pe langa faptul ca ne provoaca dureri de spate, statul in sezut poate creste riscul aparitiei infectiilor vaginale. Stand jos, temperatura creste, astfel ca umiditatea din zona genitala nu va mai fi ventilata, informeaza ClickSanatate.ro.

Ce sa faci inainte de culcare ca sa nu te trezesti cu respiratia urat mirositoare. De cate ori nu ti s-a intamplat sa te trezesti dimineata cu o respiratie grea, urat mirositoare, care parca te obliga sa mergi cat mai repede la baie pentru a te spala pe dinti? Aproape ca nu exista persoana care sa nu se fi confruntat cel putin o data in viata cu aceasta problema care, in termeni medicali, poarta denumirea de ¬halitoza¬. Halitoza poate aparea din mai multe cauze, principalul factor care determina aceasta afectiune fiind o igiena orala precara. Faptul ca nu ne spalam corect pe dinti dimineata, seara, inainte de culcare, si dupa fiecare masa determina o respiratie urat mirositoare. Insa nu te gandi ca doar periajul incorect poate cauza halitoza. Ingerarea unor alimente cu miros puternic, precum ceapa sau usturoi, fumatul si consumul de bauturi alcoolice se numara, de asemenea, printre principalele cauze ale respiratiei urat mirositoare, relateaza DivaHair.

De ce nu ar trebui sa renunti la micul dejun. Cei mai multi oameni sar peste micul dejun din cauza lipsei timpului sau pur si simplu nu pot manca la prima ora a diminetii. Exista studii care subliniaza importanta primei mese a zilei. Nu i se spune degeaba cea mai importanta masa a zilei. Poate ar trebui sa luam in seama aceste recomandari. De aceea multe scoli si gradinite incurajeaza elevii sa manance inainte de incepe cursurile. Indiferent de varsta, oamenii de stiinta au observat ca cei care prefera un mic dejun copios se pot concentra mai bine de-a lungul zilei. Pe timpul noptii, corpul nostru are un nivel scazut al zaharului in sange, asa ca un mic dejun bogat in fibre si proteine ajuta creierul sa-si reia functiile mult mai repede. Cerealele, carnea, ouale sunt excelente pentru micul dejun, scrie Unica.

5 alimente care iti mentin inima sanatoasa. Ca sa ai o inima sanatoasa este indicat sa mananci alimente bogate in vitamine si in minerale. In acest sens, iata ce legume si fructe nu trebuie sa-ti lipseasca din alimentatie. Datorita continutului bogat de potasiu, vitamina A si magneziu, rosiile sunt o alegere excelenta pentru o inima sanatoasa. Aceste minerale previn hipertensiunea arteriala. Si licopina, o alta substanta care se gaseste in rosii, ajuta la mentinerea elasticitatii vaselor de sange. Rosiile nu ar trebui sa lipseasca din dieta persoanelor care sufera de afectiuni cardiace - este si recomandarea venita din partea oamenilor de stiinta de la Universitatea Cambridge si de la Cambridge University Hospitals NHS Trust. Expertii considera ca o doza zilnica de sos de rosii ar putea imbunatati in mod semnificativ functionarea vaselor sanguine la pacientii cu probleme de inima, anunta ClickSanatate.ro.