Cele mai periculoase boli care nu au simptome. Le poti avea ani intregi fara sa stii. Exista foarte multe boli fara simptome imediate, care, daca nu sunt depistate la timp, pot evolua in voie, conducand uneori chiar la decesul neasteptat al persoanelor aparent sanatoase. In primul rand, e vorba despre diferite forme de cancer, de exemplu bronho-pneumonar, hepatic, pancreatic, renal, vezical, osos, de tract gastrointestinal si lista poate continua. Pot trece luni la rand, in unele cazuri chiar ani, pana ce boala incepe sa se manifeste, sa dea de banuit. Amanunte pe Doctorulzilei.

UtileFoto: Colaj foto

Esti turist intr-o zona de conflict? Iata ce sa faci ca sa scapi nevatamat! Franta a fost indoliata de doua atentate de amploare in ultimele luni, Belgia a fost scena unui atac terorist in martie, in Turcia a avut loc weekendul trecut o tentativa de lovitura de stat extrem de sangeroasa, iar acum doua zile a fost macel intr-un mall din Munchen, Germania. Daca adaugam la asta si faptul ca Marea Britanie e destabilizata dupa votul pro Brexit, rezulta o Europa instabila, in care, ca turist, te poti trezi oricand intr-o situatie-limita. Ce faci in acest caz, afli din Libertatea.

Iata ce spun dulciurile preferate despre viata ta sexuala. Ti-ai imaginat vreodata ca apetitul tau pentru anumite deserturi nu este deloc intamplator? Afla asadar ce spun dulciurile preferate despre viata ta sexuala! Bezelele. Daca iti plac aceste mici fursecuri pufoase, atunci te numeri printre persoanele care sunt timide dincolo de usile dormitorului. Esti dezinhibata doar atunci cand ai mare incredere in partener si nu esti deloc amatoare de aventuri de o noapte.Tii la intimitatea ta si nu vorbesti anumite lucruri nici cu cele mai bune prietene. Continuarea in Click.

De ce nu sunt niciodata multumiti oamenii. In toata istoria umanitatii o intrebare a persistat mereu, oare de ce oamenii nu se pot multumi niciodata cu cea au, de ce nu sunt fericiti cu ce au. O viata frumoasa, o casa mare, o masina scumpa si o familie iubitoare par a fi suficiente pentru a umple paharul satisfactiei umane. In aparenta doar, pentru ca in realitate intotdeauna ne vom dori mereu mai mult. De ce vrem mereu mai mult, aflam din Unica.

Leacuri din batrani pentru pielea arsa de soare. Alina usturimea cu ce ai prin camara. De dragul bronzului suntem gata sa exageram cu expunerea la soare, desi medicii ne tot repeta ce mare greseala facem. Data viitoare o sa tinem cont de sfaturile lor, dar ce facem acum, pe loc, pentru a calma usturimea pielii? O ideea ar fi sa apelam la leacurile babesti "preparate din alimentele din casa. Integral in Libertatea.