Cinci alimente magice pentru pielea ta. Timp de mai bine de 20 de ani, nutritionista Wendy Rowe si echipa ei de specialisti s-au ocupat de alimentatia unor actrite precum Nicole Kidman, Kate Hudson, Cara Deligne si Sienna Miller. Iata ce ne sfatuieste specialista. Pentru un ten stralucitor si o piele catifelata, Rowe, de 47 de ani, crede ca tratamentul trebuie sa inceapa din interior spre exterior. De patru ani locuieste la Paris si a fost nevoita sa consume doar fructe de sezon. Asa a descoperit de ce pielea straluceste vara, iar in restul anului devine dependenta de tratamentele cosmetice, scrieClick.

UTILEFoto: Colaj foto

Sase cauze neobisnuite ale infarctului. Afectiunile inimii sunt atat de des intalnite in zilelele noastre, incat exista o ingrijorare la nivel mondial in aceasta privinta, dar si o incercare continua de a educa oamenii, astfel incat sa duca un stil de viata mai sanatos. In afara de colesterolul marit, care duce la blocarea vaselor de sange si la infarct, exista si alte cauze ale infarctului, mai neobisnuite, despre care sigur nu ai auzit pana acum! Infarctul poate fi extrem de periculos daca nu il recunosti la timp. Simptomele infarctului difera usor in functie de sexul pacientului. La barbati, infarctul se manifesta prin: disconfort la nivelul pieptului, durere in partea superioara a corpului, dureri de stomac, transpiratie abundenta, senzatie de sufocare, anxietate, ameteala si greata. La femei, urmatoarele simptome pot semnala prezenta infarctului: disconfort la nivelul abdomenului, gatului, maxilarului si spatelui, dureri de stomac, greata si senzatie de sufocare, anuntaDivahair.ro.

Varsta inaintata, cauza numarul unu a infertilitatii. Cand e cel mai bine sa ai un copil? In ultimul timp, tot mai multe cupluri decid sa amane momentul in care aduc pe lume un copil. Insa, femeile care incearca sa devina mame dupa 35 de ani, reusesc cu greu si, de multe ori, cu ajutorul tratamentelor sau al fertilizarii in vitro. Infertilitatea va fi a treia cea mai grava problema de sanatate, in urmatorii ani, dupa cancer si bolile cardiovasculare, spun spe cialistii in ternationali. Unu din cinci cupluri se confrunta cu probleme de fertilitate, cea mai sumbra statistica a ultimelor decenii. Numai in 2010, aproape 50 de milioane de cupluri nu au putut concepe dupa cinci ani de incercari, iar 168 de milioane de cupluri nu au mai putut avea al doilea copil, conform estimarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Cea mai mare problema este amanarea maternitatii, alaturi de bolile cu transmitere sexuala, obezitate, disfunctii erectile si un mediu de viata tot mai stresant, informeazaDoctorulZilei.ro.

Ce se intampla daca renunti la produsele din lapte. O tanara, impresionata de fizicul lui Khloe Kardashian, a decis sa caute pe internet secretul ei pentru a slabi. Aceasta a gasit o declaratie a vedetei in care spunea ca ea a renuntat la produsele lactate si a reusit sa slabeasca. Femeia, mare consumatoare de lapte si branza, a renuntat la ele si a reusit sa slabeasca intr-o luna si jumatate nu mai putin de 5 kilograme doar renuntand la produsele lactate. Inainte sa renuntati la delicioasele produse din lapte, poate ar trebui sa cititi si parerea unui nutritionist, scrieUnica.ro.

Cele mai eficiente plante care combat situatiile stresante. Caldura excesiva, eforturi fizice si intelectuale, multe griji financiare, probleme in familie sau la locul de munca si... putine ore de odihna. Desigur ca aceste griji ne tulbura echilibrul emotional: suntem nervosi si nelinistiti, iar prin aceste izbucniri repetate starea noastra de sanatate se deterioreaza. Totodata, agitatia de peste zi ne influenteaza orele de odihna, fie ca avem un somn agitat, fie ca petrecem nopti albe in sir. Pentru a ne elibera de aceste situatii stresante, care par interminabile, este bine sa apelam la ajutorul unor plante medicinale, renumite pentru eficienta lor : teiul, sunatoarea, valeriana, menta, passiflora, lavanda sunt celebre pentru efectul lor terapeutic : ele combat starile de neliniste si favorizeaza gandirea optimista, precizeaza Eugen Giurgiu, doctor in biochimie cu competente in fitoterapie si nutritie in studiul: "Sanatate si vigoare", anuntaClick.