Ce sa iti pui in cafea ca sa topesti grasimea.Fie ca este vara, fie ca este iarna, o cana de cafea este intotdeauna bine-venita, cu atat mai mult dimineata. Totusi, chiar daca mergi premisa conform careia cafeaua neagra are putine calorii, nu trebuie sa pierzi din vedere ca frisca sau chiar zaharul adaugat pentru a reduce din gustul amarui poate face foarte usor ca o simpla ceasca de cafea sa aiba la fel de multe calorii precum o prajitura. Din fericire, exista alte modalitati prin care poti imbunatati gustul si aroma cafelei. Un astfel de exemplu este frisca facuta din uleiul natural de cocos, care reduce caloriile si asigura totodata multe beneficii pentru sanatate, relateazaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

De ce au femeile orgasm? Oamenii de stiinta au descifrat misterul marelui O.De la Aristotel incoace, oamenii de stiinta s-au intrebat de ce au femeile orgasm, caci acesta nu are nicio functie in reproducerea umana. Femeile nu au nevoie sa aiba orgasm pentru a ramane insarcinate. Doi biologi, Mihaela Pavlicev de la Colegiul de Medicina a Universitatii din Cincinnati si Gunter Wagner de la Universitatea Yale, au ajuns la concluzia ca orgasmul feminin este o ramasita a trecutului nostru evolutionar cand femeile treceau prin schimbari hormale intense atunci cand faceau sex pentru a asigura reproducerea, potrivitUnica.

Cum extinzi perioada de proba la Windows si fortezi activarea.Daca tot este atat de usor sa descarci orice versiune direct de la Microsoft, e bine sa stii si cum extinzi perioada de proba la Windows si fortezi activarea SO-ului. In urma cu cativa ani, singura metoda prin care puteai pune mana pe o imagine de Windows era sa o creezi singur de pe un disc original sau sa o descarci de pe internet prin intermediul unor canale nu foarte oficiale. La ora actuala, exista metode cat se poate de simple si legale prin care poti testa orice varianta a poularului sistem de operare. Daca aveti dileme pe marginea acestui subiect, raspunsurile le gasiti in Cum descarci gratuit si legal Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 si orice Office. Fara introducerea unui cod serial la instalare, incepand cu Windows 7, toate versiunile ulterioare ale sistemelor de operare iesite din Redmond functioneaza in mod trial. Astfel, aparent, aveti 30 de zile in care va puteti decide daca il cumparati sau nu. Ce se intampla dupa acele 30 de zile variaza insa semnificativ de la Windows la Windows, arataPlaytech.

Remediu energizant folosit de mii de ani: hidromelul sau miedul. Afla ce proprietati miraculoase are.Miedul sau hidromelul este un energizant natural, care poate fi folosit si ca remediu de intinerire sau afrodiziac. A fost descoperit in urma cu mii de ani si folosit pentru tratarea diverselor afectiuni. Daca ai stari de oboseala, vrei sa iti recapeti pofta de mancare sau sa intineresti, bea hidromel! In zilele noastre aceasta bautura pe baza de miere, care este, de fapt, un vin din miere, a cunoscut o noua celebritate, in urma studiilor realizate de cercetatorii unui institut londonez. Acestia au ajuns la concluzia ca hidromelul este mai mult decat o bautura slab alcoolizata. Este un adevarat cocktail de vitamine, enzime si hormoni naturali, cu efect benefic asupra activitatii hormonale si de intinerire, anuntaLibertatea.

20 de sfaturi de la politisti ca sa nu fii pradat de hoti in vacanta.E vacanta de vara si multi romani pleaca sa se relaxeze la mare. Iar hotii stiu asta, astfel ca au lasat orasele si s-au mutat cu tot cu ustensile pe Litoral. Politistii va avertizeaza ca acestia sunt in stare de orice. Chiar sa va fure in timp ce dormiti. Au escaldat balcoanele! Vacanta s-a transformat intr-un cosmar, zilele trecute, pentru mai multi turisti cazati la un hotel de doua stele din Venus. Hotii au patruns in camerele lor, in timp ce ei dormeau la pranz si au furat tot ce au gasit de valoare. Nu s-au limitat doar la o camera, ci au golit sase la rand. A fost simplu pentru ei sa dea spargerea atat timp cat usile balcoanelor, aflate parter si etajul I, erau lasate deschise. Turistii aveau nevoie de o adiere de vant, din cauza faptului ca hotelul cu pricina nu are aer conditionat, potrivitClick.