Opt modele de manichiura pe care o femeie stilata NU le poarta niciodata.O femeie stilata este desavarsita din cap pana in picioare, asa ca nici nu poate lua in considerare posibilitatea de a-si face aparitia altfel decat cu o manichiura impecabila. Desi exista devoratoare de beauty care ar incerca sa isi aplice nenumarate straturi de oja, sa isi imprime blana, catifea sau alte materiale bizare, pe care nu ni le-am imagina pe unghii, femeile stilate nu se dezic de la rafinamentul lor si privesc cu sprancene ridicate intrebator aceasta explozie de creativitate in nail-art, potrivitDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Google Chrome: Cum faci mai util tab-ul nou pe care il vezi zilnic.Google Chrome este cel mai popular browser la ora actuala, iar aceasta performanta se datoreaza si optiunilor foarte variate de personalizare a experientei de navigare. In momentul in care deschideti o fereastra de Google Chrome noua intampinati, implicit, o pagina de Google. Aceeasi pagina apare si in momentul in care deschideti un tab nou. Pentru cele mai multe situatii, respectivul continut este mai mult decat suficient. Exista insa un amalgam de optiuni pentru a personaliza tab-ul nou cu scopul de a deveni semnificativ mai util. Astfel, veti ajunge mult mai rapid la paginile web care va intereseaza sau, in cel mai rau caz, macar veti vedea cateva informatii utile si imagini relaxante. Totul depinde de ce vreti sa obtineti si, mai ales, care este cea mai rapida cale pentru a ajunge la acele rezultate, relateazaPlaytech.

De ce a devenit apa verde, din senin, intr-un bazin de la Jocurile Olimpice.Organizatorii de la Jocurile Olimpice au fost luati prin surprindere atunci cand apa din unul dintre bazinele de la Centrul Acvatic Maria Lenk a devenit, din senin, verde. In mod ciudat, apa din piscina era albastra si curata in competitia de luni. Inotatorii care aveau programat competitia de sarituri in sincron pentru femei de la platforma de 10 metri au observat ziua urmatoare ca apa din piscina a devenit un verde inchis. Inexplicabil este faptul ca apa din piscina alaturata, din Centrul Acvatic Maria Lenk, a ramas albastra si curata, creand un contrast ridicol intre cele doua bazine de inot, anuntaUnica.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti cu rulota.Nu-i asa ca viata pare un pic mai roz cand esti fericitul detinator al unei rulote sau al unei caravane? Ei bine, o veche vorba din popor te indeamna sa nu spui "Hop!" pana n-ai sarit gardul. Inainte sa pleci in calatorie, trebuie sa stii cateva lucruri. Comunitatea celor care se plimba prin lume cu rulotele este una deschisa si primitoare, si, din fericire, multe astfel de persoane sunt dispuse sa-ti impartaseasca cate ceva din experientele lor. Iata cateva sfaturi valoroase, informeazaClick.

Hei, ce zici de niste dovlecei? Avem pentru tine 7 preparate incredibil de gustoase.Dovlecelul este una din cele mai gustoase legume ale verii, dar si una din cele mai versatile. Se poate combina cu alte legume, cu branzeturi, cu carne, ba chiar si deserturi poti face din el! Daca mai adaugam ca este ieftin si sarac in calorii, asa-i ca vei da fuga la piata sa cumperi dovlecei? La intoarcere, redeschide ziarul si apuca-te de gatit! Orice reteta vei alege, rezultatul va fi... delicios. Placinta Ingrediente: pentru aluat - 250 g faina, 3 linguri de ulei, o lingurita de sare, apa; pentru umplutura - 300 g dovlecel, 100 g cascaval, 100 g orez, 3 oua, sare, piper, marar, unt pentru uns forma, potrivitLibertatea.