Cum sa scapi de petele pigmentare de pe maini, folosind un remediu natural. Imbatranirea pielii si neprotejarea ei de-a lungul timpului provoaca pigmentarea mainilor. Dar si factori precum fumatul, stresul, sarcina, deficientele de vitamine pot contribui, de asemenea, la aparitia acestor probleme. Determinand un aspect estetic neplacut, care nu numai ca persista, dar se poate si accentua, petele pigmentare pot duce cu timpul la cumplitul cancer de piele. Cea mai buna metoda de prevenire a acestor pete maronii este utilizarea zilnica a cremelor cu factor de protectie, indiferent de anotimp si de conditiile meteo. Totusi, daca ai aceste pete pe maini, afla ca exista un remediu natural care te va ajuta sa iti imbunatatesti aspectul pielii, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Invata-ti copilul sa depaseasca teama de stomatolog! Iti este teama cand trebuie sa te duci la stomatolog? Starea asta i-o poti transmite si celui mic. Este important sa anticipezi ca intr-o zi va fi nevoie sa fie plombata vreo carie de-a copilului si sa nu lasi ca acest moment sa coincida cu prima vizita la stomatolog. Fa ca prima vizita sa fie exact asa cum ii este numele - o vizita - in care copilul va afla despre ce e vorba intr-un cabinet sau o clinica stomatologica. Dar chiar si acest prim moment poate fi pregatit. Familiarizeaza-l de mic cu aspecte legate de ingrijirea dentara incepand cu inspectarea impreuna a raionului de paste si periute de dinti, anuntaPsychologies.ro.

Sapte alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din dieta de slabit. "Ce sa fac ca sa slabesc si kilogramele pe care le pierd sa nu mai revina?" E intrebarea pe care si-o pun mai ales femeile care viseaza sa aiba o silueta de invidiat. Specialistii spun ca tot ce ai de facut este sa mananci aceste 7 alimente. Cu ajutorul acestora vei slabi destul de repede si fara efect yo-yo. Include in dieta aceste alimente timp de cel putin 90 de zile! Ia , pe stomacul gol, un catel de usturoi. In fiecare dimineata (dupa ce ai mancat usturoiul), bea un pahar de apa plata calduta, in care sa storci un sfert de lamaie, informeazaClick.

Cum iti afecteaza emotiile organele interne. Pe langa organe, si emotiile fac parte din structura noastra interna. Acestea sunt mai vizibile decat ne-am imagina, iar efectul lor este resimtit la nivel fizic. Problemele, trairile si sentimentele pot forma un cumul de emotii care deseori se rasfrang asupra modului in care functionam. Pe langa alimentatia defectoasa, emotiile negative reprezinta un factor important in ecuatia sanatatii organismului nostru, tocmai de aceea medicina chineza a asociat, inca din cele mai vechi timpuri, trairile omului cu bolile anumitor organe. Astfel, in functie de sentimentele si de trairile noastre negative ne putem imbolnavi. Iata care sunt emotiile negative si ce organe afecteaza acestea, scrieDivahair.ro.

Opt simptome pe care nu trebuie sa le ignori! Pot fi semnele timpurii ale cancerului. Din pacate, simptomele timpurii ale cancerului nu sunt intotdeauna clare si deseori sunt confundate cu cele provocate de afectiuni minore. Iata caateva simptome care pot prevesti o forma de cancer, insa care prin banalitatea lor, sunt adesea ignorate: Febra inexplicabila poate fi un simptom care indica existenta cancerului; la fel de bine ar putea fi si un semn de pneumonie sau alte boli infectioase. Majoritatea formelor de cancer provoaca febra la un moment dat, inclusiv leucemia si limfomul. De obicei, febra apare dupa ce cancerul s-a extins de la organul afectat initial si invadeaza alte parti ale corpului, anuntaDoctorulZilei.ro.