11 manichiuri pe care o femeie stilata le poarta toamna aceasta. Ne vedem nevoite sa renuntam la nuantele suculente ale verii si sa dam startul ideilor de manichiura de toamna! Tendintele din 2016 in nail-art se caracterizeaza prin creativitate si imaginatie din plin, dar, adresandu-ne unor femei stilate, vom lua in calcul si tusa de rafinament necesara. Descopera mai jos trendurile in manichiura de toamna care isi vor face loc pe unghiile unei femei sofisticate! Toamna 2016 se supune regulilor coloristice specifice celui mai bogat dintre anotimpuri, cu nuante calde, saturate, dar presupune si cateva intruziuni surprinzatoare, dar atat de cuceritoare. Unghiile rotunde scurte si cele usor mai lungi, in forma de migdala, au impanzit podiumurile si ne-au subjugat si noua sufletele, potrivitDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Reguli de moda pe care ar trebui sa le incalci cel putin o data.Viata e prea scurta pentru a evita riscurile. Suna-l pe barbatul pe care il placi, urmeaza cariera pe care ti-o doresti, tunde-ti parul sau schimba-ti stilul. Moda are regulile ei, dar uneori ar trebui sa le incalci. Cel putin o data, asuma-ti acest risc. Bine, unele riscuri ar trebui sa le eviti, dar altele (de care o sa-ti spunem noi) ar trebui sa le incerci. Da, stiu, te gandesti ca arata horror, dar nu e chiar asa. Nu trebuie sa alegi orice pereche de sandale. Cele tip jelly cu varful acoperit sunt perfecte. Fii creativa, alege culori traznite! E o adevarata arta in a combina imprimeurile. Pentru inceput cauta imprimeuri diferite, dar care au culori similare, anuntaUnica.

Cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.Daca nu esti dispus sa achiti sute de lei pentru titlurile de pe piata, iti recomandam cateva dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Un joc nu trebuie neaparat sa coste sute de lei pentru a oferi o experienta de calitate. Unele dintre cele mai bune titluri sunt oferite in ziua de azi pe gratis. Prin urmare, am decis sa facem o lista care sa includa cateva dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One sau PC. Am ales aceste trei platforme intrucat sunt cele mai populare printre gameri in ziua de azi, iar pentru fiecare dintre ele am mentionat cinci jocuri. Planetside 2 este un massive multiplayer online first person shooter care nu complica experienta cu obiective complexe sau alte lucruri care ar putea distrage actiunea de la elementul principal: interactiunea cu ceilalti jucatori. In Planetside 2 ai ocazia de a te intalni cu numerosi alti utilizatori, cu care te poti alia sau impotriva carora poti lupta pentru a controla cat mai mult teritoriu, informeazaPlaytech.

5 mituri demontate despre Vlad Tepes. Cum a ajuns voievodul sa fie asociat cu personajul Dracula.Asocierea dintre doua personaje a fost facuta pentru prima data, din punct vedere stiintific, de-abia in anul 1958. Vlad Tepes (1431-1476) este, cu siguranta, unul dintre cele mai controversate personaje din istoria tarii noastre. Legendele despre cruzimea si metodele sale de tortura (popularizate, cel mai probabil, in urma conflictelor pe care le-a avut cu negustorii brasoveni) au fost preluate incepand cu secolul XX de catre occidentali, care i-au atribuit voievodului identitatea lui ,,Dracula". Exista numeroase teorii legate de probabilitatea ca toate miturile create in jurul lui Vlad Tepes sa fi fost, intr-adevar, adevarate. Iata de ce si-au dat seama, intr-un final, occidentalii care sustineau ca urmasul lui Vlad Dracul a fost un vampir insangerat: In timp ce majoritatea occidentalilor cred ca Vlad Tepes a fost inspiratia pentru crearea personajului Dracula, fiul lui Bram Stoker, Irving, sustinea ca aceasta informatie este falsa si ca tatal sau a creat eroul dupa ce l-a visat in somn. Legatura dintre Dracula si Vlad al III-lea a aparut de-abia in anul 1958, fiind formulata de cercetatorul Basil Kirtley, insa ea a fost demontata apoi de catre specialistii care nu au gasit nicio asociere intre cele doua personaje in insemnarile lui Stoker, relateazaDescopera.

Solutii de curatat pe care sa nu le combini niciodata.In orice gospodarie se gasesc azi diverse solutii de curatat, de la banalul otet si amoniac, pana la detergentii din comert. Ne sunt utile in fiecare zi, dar trebuie sa tii cont cum sa le folosesti pentru ca unele combinatii sunt periculoase. Iata de ce! De multe ori avem de infruntat pete dificile, arsuri sau grasime intarita si avem impresia ca, daca folosim doua produse de curatat puternice, va iesi totul luna! Dar exista cateva combinatii de substante de care trebuie sa ne ferim pentru ca devin toxice. Multe produse de curatenie, care sunt sigure daca le folosesti singure, fac reactii periculoase si emana vapori otravitori in combinatie cu altele. Ai grija sa citesti cu atentie eticheta si sa le folosesti conform instructiunilor, scrieLibertatea.