11 solutii eficiente care te scapa de cosuri.Stresul, modificarile hormonale sau o dieta dezechilibrata pot inrautati aparitia cosurilor, pe care incerci apoi sa le ascunzi folosind produse de machiaj cu un nivel ridicat de acoperire. Daca te simti prinsa intr-un cerc vicios din care este dificil sa scapi, avem vesti bune pentru tine: magazinul online Medicalmagazin.ro iti pune la dispozitie gama Acteen si Acnet de la BioNike, formulate special pentru a combate ingrijirea tenului gras, predispus la acnee. Mai mult, acestea includ si o gama de machiaj care nu doar estompeaza cosurile, dar contribuie la vindecarea lor si controleaza secretia de sebum, scrieDivahair.

utileFoto: Colaj foto

Cum poti folosi uleiul de avocado pentru a-ti ingriji pielea.Exista multe uleiuri extraordinare pentru ingrijirea pielii: uleiul de lavanda, uleiul de arbore de ceai, uleiul de masline, uleiul de argan etc. Unul dintre uleiurile mai putin cunoscute este uleiul de avocado. Stiai ca fructului de avocado i se mai spune si para aligatorului? Beneficiile uleiului de avocado: Uleiul de avocado contine vitamina E, vitamina A si vitamina D - vitamine esentiale pentru cei care au pielea uscata sau imbatranita. Continutul bogat de steroli previne si reduce aparitia petelor solare. In plus, uleiul de avocado creste productia de estrogen si previne imbatranirea pielii. Bolile ca eczemele, psoriazisul sau keratoza pot fi ameloriate cu ajutorul uleiului de avocado., informeazaUnica.

Parul fara volum si-a gasit nasul! Cele mai bune sfaturi de la hair-stilist.Zici ca e un par moale, fara tinuta si volum? Il subestimezi, de fapt este un par cu o personalitate diferita, unica. Merita tratat cu tot respectul. Tine aproape de cei mai buni stilisti, asa cum este Lucian Busuioc. In afara produsele de ingrijire de volum, poti jongla cu ceara de par, te invata specialistul: "Aplicata cu maiestrie la radacina si baza parului fin, ceara modelatoare iti transforma coafura, o modeleaza cu flexibilitate si-i daruieste volum si stralucire". Coafurile cele mai potrivite pentru acest tip de par sunt cele pe par drept. Cele mai moderne si de actualitate din cate exista in hairstyling in acest moment. "Parul tuns intr-o linie perfect dreapta are o eleganta aparte si o forma precisa, foarte bine pusa in valoare. La acest gen de tunsoare, un breton drept este bine venit intotdeauna", puncteaza Lucian Busuioc. Un par drept este si mai vizibil pe culori deschise, precum blondul, sau pe culori profunde, cat mai inchise, relateazaLibertatea.

5 mirodenii si plante utile in lupta contra cancerului.Pentru a preveni cancerul, nu ezita sa folosesti condimente in mancarurile pe care le prepari. De pilda, piperul are efect antiinflamator, iar scortisoara inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. Usturoiul previne cancerul mamar Are in compozitia lui seleniu, sulf, arginina, flavonoide, alicina, datorita carora ajuta in prevenirea mai multor tipuri de cancer cum ar fi cel mamar, de esofag, de stomac, de pancreas sau de colon. Usturoiul stopeaza aparitia infectiilor bacteriene si stimuleaza regenerarea celulara. Scortisoara previne cancerul pancreatic O jumatate de lingurita de scortisoara consumata in fiecare zi are puterea de a preveni cancerul. Nu numai ca iti aduce un plus de fier si de calciu, ci si opreste dezvoltarea tumorilor si a inflamatiilor produse de bacteria Helicobacter Pylori, cauze posibile ale cancerului de stomac si pancreatic, noteazaClick.

Sapte lucruri pe care un makeup artist nu le face niciodata.Makeup artistii sunt priviti ca niste guru in domeniul beauty, in special acei specialisti care au reusit sa isi faca un nume in aceasta industrie. Ei au o solutie pentru orice problema estetica si fac magie cu produsele lor. Credem ca orice femeie indragostita de machiaj si-ar dori sa cunoasca macar cateva dintre tainele ce se ascund in mintea unui makeup artist. Acum ai ocazia sa descoperi ce lucruri nu ar face niciodata un specialist in machiaj. Retine-le pe toate si transforma-le in ghidul tau beauty! Un makeup artist NU... 1. ... isi depoziteaza niciodata produsele si ustensilele pentru machiaj in baie. Daca obisnuiesti sa te machiezi in baie, probabil ti se pare normal sa iti tii si produsele acolo, dar un makeup artist nu te va aproba. Gradul de umiditate din aceasta incapere a casei va incuraja aparitia bacteriilor, asa ca trebuie sa ai mai multa grija pe viitor. Tine-ti produsele intr-un loc uscat, scrieDivahair.