In schimbul unei sume cuprinse între 100 si 600 de lei, doamnele vor purta tinute semnate „Pierre Cardin" sau „Paula Blu".

Orice femeie îsi doreste sa aiba tinuta perfecta, mai ales cu ocazia sarbatorilor. Însa nu întotdeauna bugetul le permite sa-si achizitioneze o rochie eleganta, care poarta semnatura unui designer celebru.

In acest caz, în ajutorul doamnelor vin firmele care închiriaza tinute pentru ocazii festive. Preturile variaza între 100 si 600 de lei, astfel încat oricine sa-si poata permite o vestimentatie speciala.

Pierre Cardin, Claudia Cooper si Paula Blu sunt cativa dintre designerii care semneaza tinutele extravagante, oferite de firmele de închiriat. Aceste haine sunt destinate atat petrecerilor de Craciun si revelion, dar si pentru evenimente mondene sau baluri mascate.

"O rochie de lux, o data cumparata, risca sa fie purtata o singura data, pentru ca apoi sa ramana nefolosita în sifonier. Închiriatul rochiilor îmi ofera sansa de a avea o tinuta în pas cu moda, platind o suma modica", ne-a marturisit Iuliana Chirca, o clienta a acestor magazine.

Integral in Adevarul