De ce repeti mereu aceleasi greseli.Urmezi constant acelasi scenariu, dar te astepti ca lucrurile sa se intample altfel? Afla cum sa-ti accepti propriile greseli si sa inveti din ele. Se spune ca cel mai bun prezicator al viitorului este trecutul. Oare de ce? Realitatea noastra interioara s-a format in urma a mii de gesturi si intamplari, fara ca noi sa stim cand exact si in ce fel anume, fara a avea un minim de control. Adulti fiind, vedem, interpretam, ne comportam si interactionam in functie de aceasta realitate interioara. Modul nostru de manifestare in orice tip de relatie isi are originea in copilarie, in experientele noastre cele mai timpurii. Legatura cu mama este cea mai de durata relatie, prototipul tuturor celorlalte relatii pe care le dezvoltam pe parcursul intregii vieti. Experientele din copilarie ne modeleaza nu numai comportamentul, ci si credintele, asteptarile, informeazaPsychologies.

UtileFoto: Colaj foto

Testul inelului de logodna. Alege un inel si afla cum stai cu dragostea.Inelele de logodna exista din cele mai vechi timpuri. In preistorie, primii oameni obisnuiau sa impleteasca iarba si sa o lege in jurul incheieturilor mainii, gleznelor si taliei pentru a lega spiritul si a-l controla. De abia dupa 1800, inele de logodna au ajuns sa fie impodobite cu diamante sau pietre pretioase (smarald, ametist, rubin). Incearca acest test inedit pentru a descoperi cum iubesti. Alege un inel fara sa te gandesti prea mult si acesta iti va dezvalui ce e dragostea pentru tine. Dragostea te face sa te simti rasfatata. Cand esti iubita simti ca dragostea scoate ce-i mai bun din tine. Devii mai luminoasa si mai increzatoare. Cand nu esti iubita te simti invizibila. Pentru tine dragostea inseamna validare. Dragostea adevarata inseamna pentru tine bogatie si certitudine. Cand iubesti, te implici cu totul, pentru tine nu exista jumatati de masura, scrieUnica.

Ceaiuri bune pentru gusa polinodulara.Gusa polinodulara se prezinta printr-o umflatura la nivelul gatului si este cauzata de o marire a tiroidei, o glanda in forma de fluture localizata la baza gatului, chiar sub marul lui Adam. Desi aceasta afectiune nu este dureroasa, ea poate sa cauzeze dificultate la inghitire si probleme de respiratie, daca gusa devine prea mare. Tratamentul depinde de marimea gusei, de simptome si de cauzele care stau la baza umflarii tiroidei. Cea mai comuna cauza a gusei polinodulare este lipsa iodului din dieta, dar poate fi provocata si de o productie redusa a hormonilor sau chiar de noduli care apar la nivelul glandei tiroide. Principalul simptom al gusei polinodulare consta in aparitia unei umflaturi la baza gatului, acesta fiind si principalul motiv pentru care pacientii ajung la medic, potrivitDivahair.

Superponturi! Renoveaza si reorganizeaza camara.Renoveaza si reorganizeaza camara! Reimprospateaza vopseaua peretilor. Astfel vei evita eventualii musafiri nepoftiti: molii de alimente, furnici, gandacei, paianjeni. Curatenia in camara se face periodic, fie saptamanal, fie lunar. Apoi trebuie sa ai in vedere trei aspecte: rafturile, recipientele si ordinea depozitarii. Inainte de a cumpara rafturile, masoara corect suprafata camarii. Daca incaperea e foarte inalta, tine la indemana trepte pliante ca sa ai acces si la rafturile de sus. Poti alege rafturi metalice sau din lemn, fixe sau mobile. Important este sa nu fie foarte adanci, ca sa ai acces usor la obiectele depozitate. Pentru rafturile fixe, te sfatuim sa pui console in toate cele 4 colturi, care sa poata asigura o incarcare optima a acestora, fara sa iasa din perete, anuntaLibertatea.

Siropurile naturale, tonice pentru orice varsta, se prepara in casa.Siropurile preparate in casa din plante si din fructe, fara conservanti, sunt bauturi tonice dovedite pentru organism. De aceea, pentru mentinerea starii de sanatate, este firesc sa preparam in timpul verii astfel de bauturi naturale pentru camara cu provizii de iarna. De asemenea, aceste siropuri preparate in casa nu contin conservanti nocivi, precum benzoatul de sodiu. ''Pe langa aroma imbietoare, siropurile pregatite in casa sunt o sursa naturala de nutrienti care cresc rezistenta organismului la infectii si combat anemia. In acelasi timp, delicioasele siropuri de casa ajuta copiii sa se adapteze mai usor la eforturile fizice si intelectuale. Totodata, aceste tonice, care contin ingrediente naturale, trebuie administrate preventiv, atunci cand sistemul nostru imunitar este in suferinta si nu functioneaza normal'', precizeaza Eugen Giurgiu, doctor in biochimie, cu competente in fitoterapie si nutritie in studiul: ''Cum sa ne hranim sanatos'', arataClick.