Masti pentru revitalizarea parului dupa vara.Odata ce vara a trecut si am scapat de canicula si umezeala, revitalizeaza-ti parul cu masti hranitoare si hidratante. In afara de mastile de par pe care le poti gasi in farmacii sau pe rafturile hypermarketurilor, iti propunem o reteta de masca preparata foarte simplu chiar acasa la tine, pentru a-ti revigora parul si a-i reda stralucirea estompata de la factori externi precum vant, soare, umiditate pe timpul sezonului estival. Ingredientele sunt usor de gasit, iar nutrientii ingredientelor fac minuni asupra firelor de par. Prin combinarea uleiurilor de ricin, argan sau cocos cu vitamina E si vitamina A obtii o masca hranitoare pentru hidratarea, stralucirea si regenerarea parului. Vegis.ro, cel mai mare magazin online de produse naturiste din Romania ne recomanda mastile de par homemade, cu vitamine si uleiuri, scrieUnica.

UtileFoto: Colaj foto

5 pasi simpli prin care inveti sa fii autentica.Unii oameni isi abandoneaza propriile valori si se straduiesc sa fie pe placul tuturor. Invata sa fii autentica si pune-te pe primul loc in viata ta. Tendinta de a raspunde mereu pozitiv la nevoile altora, in detrimentul sentimentelor tale, reflecta un comportament pe care poate l-ai dobandit inca din copilarie. Iti este teama de refuz, ai nevoia exagerata si nesanatoasa de aprobare, eventual o oarecare urma de teama de abandon si neincredere in sine. Trebuie neaparat sa iei in considerare urmatoarele sfaturi, daca nu stii sa-ti impui niste limite si sa fii autentica, iar tot ce faci este numai pentru satisfactia placerilor altcuiva, informeazaPsychologies.

15 mituri despre spatiu si fizica au fost demontate.Cand oamenii discuta despre Univers, spatiu si fizica apar diferite pareri contradictorii, majoritatea sunt bazate pe mituri. Iata 15 mituri despre Univers pe care majoritatea le considera reale. 1.Soarele este galben: Daca o persoana priveste lumina solara dupa-miaza va spune ca este galbena, insa lumina redata este de fapt alba. Atmosfera care se afla intre ochii persoanei si Soare face ca steaua sa para galbena Gazele curbeaza lumina printr-un efect numit imprastierea Rayleigh. Prin acest efect cerul apare albastru si ofera rasaritului si apusului culorile sale vibrante de oranj si rosu, anuntaDescopera.

7 alimente perisabile care rezista mai mult decat credeai.Multe fructe, legume sau alte alimente perisabile trebuie consumate in doua, trei zile de la cumparare. Dar exista cateva trucuri care te ajuta sa le pastrezi mai mult timp, mai ales daca le tii la frigider. Painea si produsele de patiserie: In general, painea, chiflele, cornurile sau briosele nu se tin la frigider, deoarece se umezesc si devin gumate si lipicioase. Dar, daca trebuie sa le pastrezi proaspete mai mult de trei, patru zile, inveleste-le separat pe fiecare in servete curate de bumbac, pentru a absorbi condensul, si apoi pune-le in pungi de hartie la rece. Vei vedea ca vor fi la fel de bune si peste o saptamana, relateazaLibertatea.

Cei mai importanti doi pasi pe care ii vei face vreodata.Two-factor authentication sau autentificarea in doi pasi este unul dintre lucrurile despre care se vorbeste mult, ca o masura suplimentara de siguranta binecunoscuta. In securitatea cibernetica, insa, mi s-a dovedit de multe ori ca nu e suficient sa stii ceva, ci sa iei masuri. Ce trebuie sa stii, deci, ca apoi sa actionezi? Autentificarea in doi pasi este implementata de mai multi furnizori de servicii online si presupune solicitarea unei modalitati suplimentare de identificare, in momentul logarii, in afara de parola. Al doilea element este, in general, un cod trimis prin SMS sau pe e-mail, in ideea ca, daca un cont este spart, este putin probabil ca atacatorul sa aiba acces si la telefon sau la adresa de e-mail a victimei. Mai ales in cazul unor parole previzibile si utilizate de multi altii, de genul 1, 2, 3,4, data nasterii sau chiar "password", nu e nicio surpriza ca ajung sa fie sparte conturi, arata Playtech.