Alternative pentru Google: Top 10 motoare de cautare care nu te urmaresc.Navigarea pe internet ar fi mult mai ciudata si dificila fara un motor de cautare, dar daca sunteti in cautarea unei schimbari, exista multe alternative pentru Google ce merita luate in calcul. Majoritatea motoarelor de cautare populare incorporeaza in mod nativ un set complex de artificii prin care activitatea voastra online este urmarita. Respectivele informatii, dobandite intr-un mod nu foarte placut, dar cu acordul explicit al utilizatorului de servicii Google, sunt folosite pentru personalizare reclamelor, dar nu numai. Daca v-ati saturat insa de astfel de practici si vreti sa fiti un pic mai discreti pe internet, exista alternative la Google ce va pot fi de folos. Acestea sunt defalcate pe tipuri de cautare si vor fi listate impreuna cu un set de caracteristici ce trebuie luate in calcul, relateazaPlaytech.

UtileFoto: Colaj foto

De ce septembrie este cea mai buna luna pentru a incepe o relatie.Calendaristic vorbind" a venit toamna! Chiar daca in realitate nu si-a facut inca aparitia, primele semne ale noului anotimp incep sa se faca simtite. Si pentru ca tot vorbim de noi inceputuri, trebuie sa stii ca specialistii in relatii au ajuns la concluzia ca septembrie e cea mai buna luna pentru a incepe o legatura amoroasa. Natura se transforma, zilele incep sa devina mai scurte, noptile mai lungi si mai racoroase, iar noi simtim parca mai mult ca oricand nevoia de afectiune, informeazaUnica.

Depresia si manifestarile sale: consumul de alcool si depresia post partum.Depresia este o boala care ne afecteaza viata pe toate planurile. De aceea este important sa ii cunoastem manifestarile si sa le abordam corect. Medicul psihiatru Mihai Bran spune ca este foarte frecventa asocierea depresiei cu consumul sau dependenta de alcool in cazul barbatilor. In acest fel, cosumand alcool, barbatii isi diminueaza anxietatea si ascund depresia de cei din jur. In cazul femeilor, o forma de depresie des intalnita, in 10-20% din cazuri, este depresia post partum, depresia care urmeaza nasterii unui copil. Depresia post partum este de multe ori subdiagnosticata si neglijata de catre medici, anuntaPsychologies.

Cum sa ai maini mai fine in 15 minute.Expuse la soare, la apa fierbinte sau rece ca gheata, la detergenti si la agresiunea factorilor de mediu, nu este de mirare ca mainile devin uneori uscate si aspre. Daca incepi sa acorzi mai multa atentie mainilor tale abia atunci cand primele semne ale deshidratarii isi fac aparitia, a venit timpul sa integrezi cateva ingrediente simple in rutina ta de frumusete. Perechea de manusi pe care o porti atunci cand speli vasele s-ar putea sa nu fie suficienta pentru a proteja pielea delicata a mainilor. Iata sase ingrediente care te ajuta sa iti pastrezi pielea catifelata si iti confera atingeri irezistibile, chiar in mai putin de 15 minute, scrieDivahair.

Ghiozdan greu? Ghid pentru parinti.In general, ghiozdanele copiilor nostri depasesc cu mult greutatea normala pe care acestia ar trebui sa o poarte intr-o zi obisnuita de scoala. Insa cum acest lucru pare sa nu se schimbe, fizioterapeutii vin cu alte solutii, care sa ii ajute pe parinti sa amelioreze sau chiar sa previna problemele cauzate de ghiozdanele grele de la scoala. Ghiozdan greu? Ghid pentru parinti "Greutatea ghiozdanului nu ar trebui sa depaseasca 10% din greutatea corporala a unui copil. De exemplu, daca greutatea medie a unui copil de 8 ani este de 24 kg, ghiozdanul acestuia nu ar trebui sa depaseasca 2 kg si jumatate. Ghiozdanul trebuie sa fie de tip rucsac, sa aiba doua barete aranjate egal si sa fie purtat aproape de spate, nu atarnat", anuntaLibertatea.