Ce este ginecomastia si cum o tratezi. Ginecomastia nu este o problema care pune viata in pericol, dar este foarte jenanta pentru pacienti, deoarece este vorba despre o dezvoltare a tesutului mamar la barbati. Exista mai multe posibile cauze ale acestei afectiuni, precum mai multe variante de tratament, in functie de nevoile specifice ale pacientului. De obicei, barbatii care sufera de aceasta problema sunt foarte complexati din cauza aspectului lor fizic, efectul psihologic negativ fiind cel mai periculos intr-o astfel de situatie. Ginecomastia este declansata de un dezechilibru al nivelurilor de testosteron si estrogen. Cu alte cuvinte, este produs prea putin testosteron sau mult prea mult estrogen pentru organismul unui barbat, lucru care poate fi cauzat de medicamente, probleme de greutate, probleme de metabolism, arata Divahair.

UtileFoto: Colaj foto

"Traieste clipa!" - argumente pro si contra. Ai auzit de atatea ori acest indemn, l-ai si urmat, dar poate fi el un stil de viata? Un psiholog cu experienta te ajuta sa te decizi daca "Traieste clipa" este sau nu cheia succesului. Prezentul conteaza, viitorul" care viitor? La prima vedere pare a fi un indemn pozitiv, menit sa-ti reaminteasca importanta fiecarei clipe din viata pe care o traiesti, sa te ajute sa constientizezi ca orice moment nu trebuie ratat pentru ca e posibil sa nu te mai intalnesti cu el a doua oara, sa te incurajeze in savurarea fiecarei clipe care ar putea fi ultima. Cu toti am vazut poate cel putin un adolescent care sa poarte cu mandrie si responsabilitate un tricou pe care scrie: "Carpe Diem", sau poate am purtat chiar noi in anii tineretii unul, dar cati dintre noi am cugetat asupra semnificatiei reale sau macar apropiate data de Horatiu in poemul scris de acesta in anul 23 i.Hr., relateaza Psychologies.

Ce spun primele review-uri pentru iPhone 7 si iPhone 7 plus. Primele review-uri pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au aparut, iar parerile sunt impartite. Apple nu a ezitat sa numeasca noile iPhone 7 si 7 Plus cele mai bune telefoane pe care le-a produs vreodata. Insa, avand in vedere schimbarile extrem de mici in materie de design si eliminarea unor elemente extrem de populare, precum jack-ul de 3,5 milimetri, parerile sunt impartite in legatura cu noul telefon. Primele review-uri au aparut deja, iar inainte de a ne uita peste cateva dintre acestea, ar trebui sa ne uitam rapid pe lista cu specificatii. iPhone 7 beneficiaza de un ecran de 4,7 inci, care suporta o rezolutie de 1.334-750 de pixeli. De cealalta parte, display-ul de 5,5 inci de pe iPhone 7 Plus este unul mai performant si suporta o rezolutie Full HD. Ambele versiuni se folosesc de noul procesor quad-core Apple A10 Fusion, noteaza Playtech.

Ai probleme cu spatele? O tehnologie noua te poate scapa de ele. Procedura BackFix este o tehnologie de top la nivel mondial, o metoda romaneasca revolutionara, cu rezultate de exceptie in tratamentul durerilor de spate. Cu radacini in sportul de performanta, tehnologia ofera o evaluare precisa a disfunctionalitatii biomecanice corporale a pacientului si determina apoi programe de recuperare personalizate, confortabile si eficiente, cu rezultate rapide si de durata. 65 - 70% din populatia adulta sufera de dureri de spate! Mai mult, in prezent, in tarile industriale, 6 din 10 adulti cu varsta de peste 65 ani, fara simptome, alesi aleator, pentru un examen de RMN, au hernii de disc? Pentru a sta corect in pozitia asezat, forta necesara mentinerii unei posturi corecte a coloanei vertebrale este de 3 ori mai mare decat in pozitia in picioare, anunta Libertatea.

De ce toate avioanele sunt albe. Avantaj termic: In primul rand, pentru ca albul reflecta razele soarele, in timp oricare alta nuanta ar absorbi caldura. Acest avantaj termic oferit de culoarea alba permite ca interiorul aparatului de zbor sa ramana racoros. Albul nu se estompeaza: Un alt motiv pentru care avioanele sunt vopsite in alb este ca aceasta nuanta se pastreaza in timp, spre deosebire de celelalte culori, care s-ar estompa rapid din cauza altitudinilor mari si ale conditiilor atmosferic, scrie Unica.