Secretul japonezelor pentru o silueta de vis. Ai nevoie de doar cinci minute. Femeile din Japonia sunt renumite pentru silueta lor delicata pe care reusesc sa si-o mentina chiar si dupa ce trec de o anumita varsta. In loc sa le invidiezi, mai bine urmeaza si tu metoda lor de mentinere in forma. Tot ce trebuie sa faci este sa adopti un plan simplu si sa nu te abati de la regulile lui pana nu obtii rezultatele dorite. Descopera secretul japonezelor pentru o silueta la care pana acum doar visai. Uita de dietele drastice si de exercitiile fizice extenuante! De acum vei putea sa slabesti fara sa faci astfel de compromisuri, scrie Divahair.

utileFoto: Colaj foto

Ingrijire la minut - Cum sa ai un ten perfect. Iti doresti un ten radios, fara imperfectiuni, care sa-si pastreze prospetimea pe tot parcursul zilei? Pentru a-ti retusa, la nevoie, machiajul, te ajutam cu cateva sugestii despre ce ai de facut si ce produse trebuie sa alegi pentru rezultate optime. Pudra, secretul machiajului impecabil: Este bine sa tii mereu in geanta o pudracompacta. Cu ea iti poti reface machiajul, mai ales daca transpiri si tenul luceste. Produsul trebuie aplicat in zona T (nas, barbie si frunte), preferabil cu un buretel, prin tamponare. Inainte de retusare, foloseste un servetel pentru a absorbi sebumul de pe fata, informeaza Click.

10 alimente pe care nu ar trebui sa le consumi inainte de culcare. Statisticile arata ca tot mai multi oameni dorm mai putin de sase ore pe noapte, ceea ce poate duce, pe termen lung la probleme de sanatate cum ar fi insomnia sau bolile cardiovasculare. Pentru a avea un somn bun trebuie sa avem o dieta corespunzatoare. Verifica ce alimente ar trebui sa eviti inainte de culcare. Alcoolul: Contrar a ce se spune in popor, alcoolul nu este recomandat inainte de culcare. 1 - 2 pahare te pot face sa te simti ametit, dar asta nu inseamna ca alcoolul poate induce somnul, pentru ca peste 2 - 3 ore te vei trezi. In plus alcoolul ne face sa sforaim, noteaza Unica.

Tu in ce vase gatesti? Afla ce materiale sunt cele mai sanatoase. Mamele si bunicele noastre gateau in vase de fonta, lut sau emailate. Diversitatea materialelor din care sunt facute vasele de gatit a crescut. Afla care sunt plusurile si minusurile principalelor materiale si pentru ce sunt indicate. Inox: Este un material stabil la temperaturi ridicate, care nu elibereaza substante nocive in alimentele cu care intra in contact. Ai grija sa alegi vase cu peretii si baza groase, pentru a preintampina pierderile de caldura. Foloseste linguri sau spatule din lemn, fiindca in micile zgaraieturi se pot refugia bacterii care risca sa ajunga in alimente, relateaza Libertatea.

Google Trips vrea sa devina partenerul tau de calatorie. Dupa o perioada de testare de cateva luni, Google Trips s-a lansat oficial si este gata sa te insoteasca in calatorii, devenind singura aplicatie pe care o vei folosi astfel. Aplicatia Google Trips tocmai a fost lansata public si are planuri mari. Noua aplicatie se bazeaza pe capabilitatile de a citi, analiza si interpreta email-uri pe care le-ai primit pe contul tau de Gmail. Fireste, asta se intampla doar cu permisiunea ta. Informatii relevante cu privire la calatorii sunt extrase din contul de Gmail si Google Trips reuseste astfel sa iti ofere o serie de recomandari personalizate, potrivit Playtech.