Sapte modele de pedichiura pe care nu le vei vedea niciodata la o femeie stilata. De multe ori, ne batem capul cu accesoriile, hainele si pantofii pe care ii purtam, dar uitam ca esenta stilului sta in acele mici amanunte de finete, care nu au legatura cu ultimele tendinte sau cu valoarea inscrisa pe eticheta pretului! O femeie ingrijita din cap pana in picioare nu acorda atentie doar felului in care se armonizeaza hainele sale! Pielea fina si hidratata, manichiura si pedichiura ingrijite sunt la fel de importante pentru ea precum brandul lipit pe talpa pantofilor! In drumul tau spre un stil desavarsit, descopera care sunt modelele de pedichiura pe care o femeie cu adevarat rafinata le va ocoli cu clasa, spuneDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Cainele tau te iubeste? 6 dovezi evidente.Stii cat de loial si de prietenos este cainele tau, dar cum poti sa iti dai seama concret ca te iubeste? Iata cateva comportamente de care sa tii cont. Cainii si oamenii traiesc in comuniune de mii de ani, timp in care au devenit adeseori cei mai buni prieteni. Diferite studii au demonstrat ca intre creierele oamenilor si cele ale cainilor exista asemanari fabuloase, ceea ce explica buna lor intelegere. Mai mult, o portiune a creierului asociata cu emotiile pozitive este similara la om si la caine, motiv pentru care si patrupedele percep iubirea si afectiunea. Desi semnele nu sunt intotdeauna evidente, cainii sunt capabili sa ofere foarte multa dragoste. Vrei sa stii daca esti iubita cu adevarat de cainele tau? Indicatorii de mai jos sigur nu dau gres, relateazaPsychologies.

Cat dureaza o partida de sex, in functie de varsta.Cand vorbim despre durata unei partide de sex, ne referim strict la timpul alocat contactului sexual, exceptand preludiul si postludiul. Cu toate ca multi barbati se lauda cu performante uluitoare in pat, specialistii spun ca durata actului sexual este direct influentata de varsta barbatului, de etnie, dar si de tara de origine, si ca majoritatea partidelor de sex dureaza de fapt mult mai putin decat credeam noi. Am vrut sa aflam cu exactitate care este durata medie a unei partide de sex si am descoperit ca doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a facut un studiu in acest sens pe 500 de cupluri, din toate colturile lumii, informeazaUnica.

20 de trucuri care iti fac viata mai usoara.Nici n-ai idee cata energie, cata apa si cate alte resurse poti economisi doar prin adoptarea unor obiceiuri simple, de zi cu zi! Asociatia Mai Mult Verde a lansat pe platforma greentips.ro o lista cu 365 de sfaturi (cate unul pentru fiecare zi din an), ce contin sugestii de actiuni concrete care pot contribui la protectia mediului si la bunastarea buzunarului tau. Iata 20 dintre acestea. Reducerea energiei: Nu pune mancare calda in frigider. Acesta nu va mai trebui sa munceasca atat de mult pentru a reduce temperatura. luminatul din timpul cititului. Ai nevoie sa luminezi toata camera pentru a citi o carte intr-un colt? Daca nu, stinge becurile si aprinde doar o veioza de langa tine, scrieClick.

Mituri despre ingrijirea dentara in care nu trebuie sa mai crezi.Domeniul stomatologiei nu a fost ferit de aparitia a numeroase mituri adanc inradacinate in cultura si repetate frecvent, care din pacate pot pune sanatatea orala in pericol, impiedicandu-ne sa avem parte de o ingrijire dentara corespunzatoare. Doamna doctor Mihaela Dan, medic specialist ortodont, aduce in discutie cele mai comune astfel de mituri stomatologice, in care a venit momentul sa nu mai credem. Conform medicului specialist, ideea ca parodontoza este o afectiune mostenita de la parinti este una gresita. "Din punct de vedere statistic, parodontopatia marginala cronica, numita si parodontoza, are doar in proportie de 8% cauza genetica, iar la 80% dintre pacienti cauza principala este igiena dentara incorecta sau inghesuirile dentare", anuntaLibertatea.