Ce spun problemele tenului despre sanatatea ta.Aspectul irisului nu este singura trasatura care iti poate furniza indicii despre problemele de sanatate, ci si pielea. Nu doar atentia pe care o acorzi zilnic pielii tale se poate citi pe chipul tau, ci si anumite probleme sau sensibilitati cauzate de mecanismele fiziologice interne. In medicina traditionala chineza si Ayurveda, aspectul pielii este corelat cu anumite dezechilibre in organism, noteazaDiva Hair.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Sfaturi la prima intalnire pentru femeile introvertite.Ca orice persoana introvertita iti este greu sa schimbi o vorba cu orice necunoscut iar procesul intalnirilor iti produce cosmaruri. Ti-e frica de asteptari si de presiunea acestora. Dar, nu poti ramane singura la infinit. Daca esti o introvertita, citeste sfaturile noastre pentru prima intalnire. Mergeti la film: Daca mergeti la film nu va trebui sa vorbiti asa mult. Te vei obisnui cu partnerul tau si treptat te vei deschide mai mult. E o metoda perfecta daca vrei sa te simti mai confortabil, scrieUnica.

9 remedii naturiste pentru imunizarea de toamna.In curand, vom intra in sezonul gripei si al racelilor, iar acum este momentul cel mai bun sa-ti intaresti imunitatea. Iata cateva remedii naturiste care te vor ajuta sa treci cu bine peste sezonul rece. Tinctura de Echinacea: Echinacea are proprietati antifungice, ajuta la intarirea sistemului imunitar, trateaza virozele respiratorii, gripa si oboseala. Daca racesti des, este clar ca ai nevoie de o cura de echinacea. Insa poti sa o administrezi si preventiv, mai ales ca se apropie sezonul gripei si al racelilor. Pret: intre 7 - 10 lei, potrivitClick.

Pune-le pe masa ca nu te ingrasa. Lista legumelor de sezon cu putine calorii. Cand vine frigul avem tendinta sa consumam mai mult si mai gras. Specialistii ne asigura ca putem evita acumularea kilogramelor consumand anumite alimente de sezon care ajuta la arderea caloriilor. Nu este bine sa te infometezi cand vrei sa slabesti. Organismul isi va lua revansa pentru mesele peste care vei sari si vei manca mai mult apoi. Solutia este sa fii atent(a) la ce mananci. Iata ce ne recomanda nutritionistii sa includem in dieta noastra zilnica, relateazaLibertatea.

Evita aceste greseli cand iti ingrijesti parul. Ca sa ai suvite stralucitoare, cu volum, ca-n reclame, nu e asa de greu precum pare. Cu instrumentele si produsele potrivite si respectand cateva reguli, poti sa ai parul mult visat. Spalarea zilnica: Este intrebarea la care stilistii raspund ca spalatul parului in fiecare zi este o greseala, indiferent de cat de mult ai vrea ca el sa arate abia curatat. Uleiurile naturale ale parului hidrateaza si protejeaza firele, astfel incat, atunci cand le samponezi zi de zi, indepartezi o mare parte dintre acestea. Pentru a mentine parul sanatos, stilistii spun ca e suficient sa-l speli de doua-trei ori pe saptamana, informeazaClick.