Ce poate sa faca familia pentru un depresiv.Unul dintre oamenii dragi tie este depresiv? Uite ce rol are familia in tratarea acestei afectiuni. Familia poate juca un rol important in managementul unui pacient depresiv, il poate mobiliza si il poate duce la un specialist. Nu trebuie sa-i spunem "nu ai vointa", "incearca sa te motivezi", "este doar o pasa proasta". Nu aceasta lipsa de vointa face parte din simptomele depresiei. Familia trebuie sa fie suportiva, sa fie alaturi de pacientul depresiv atat acasa, cat si in drumul catre specialist, anuntaPsychologies.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

4 alegeri vestimentare care iti vor imbunatati performanta in timpul exercitiilor de rezistenta.Sportul iti mentine tineretea, frumusetea si sanatatea, dar trebuie sa ai mare grija cum il practici. Pe langa antrenamentele pe care le faci periodic, trebuie sa acorzi o importanta deosebita exercitiilor de rezistenta, care au rolul sa iti pregateasca trupul pentru efort si sa previna accidentarile. Afla cum le executi corect si de ce echipament ai nevoie, pentru a fi in tendinte si a face performanta. Statisticile sunt alarmante: aproape o jumatate dintre cei care fac sport regulat se ranesc anual, pentru ca nu isi pregatesc corpul inainte sa inceapa antrenamentul, scrieDivahair.

Intrebari pe care sa nu le pui niciodata altei femei.Oricat de bine ne simtim in preajma unei noi prietene sunt cateva intrebari pe care ar trebui sa le eviti in orice discutie. Sunt multe lucruri care trebuie sa ramana private. Iata cinci dintre ele. De ce esti singura? Daca prietena ta este frumoasa, desteapta, dar singura e oarecum natural sa te intrebi de ce e asa. Poate va raspunde ca asa s-a obisnuit sau poate n-a intalnit persoana potrivita. Exista insa si posibilitatea ca ea sa raspunda ca tocmai a fost inselata, ca a iesit dintr-o relatie toxica sau poate partenerul ei nu este in viata. De cele mai multe ori raspunsul este ca nu stie. Nu e chiar frumos sa reamintestui cuiva ca viata lui nu este completa fara un partner de viata, informeazaUnica.

Vrei sa-ti intarzii sau sa-ti scurtezi ciclul menstrual? Se poate.Urmeaza sa ai un eveniment important si parca nu ai vrea ca acesta sa fie chiar in zilele in care-ti vine menstruatia. Afla asadar cum sa-ti intarzii sau sa-ti scurtezi ciclul menstrual. Apa cu lamaie Este unul dintre cele mai vechi trucuri pe care le poti aplica pentru a scurta menstruatia. Sucul de lamaie: este acid,contribuie la detoxificarea organismului si astfel sangele menstrual va fi mai repede eliminat, scurtand durata menstruatiei. Stoarce sucul de la o lamaie in o jumatate de cana de apa si bea de 2-3 ori pe zi. Otet de mere: Are acelasi efect precum sucul de lamaie, ajutand toxinele sa fie mai repede eliminate de catre organism. Amesteca doua linguri de otet de mere cu 250 ml apa si bea cate 3-4 cani pe zi in acea perioada a lunii, noteazaClick.

4 obiceiuri toxice care iti afecteaza relatia cu partenerul.Poate este incapatanata, ori reactionezi intr-un mod pasiv-agresiv atunci cand te deranjeaza ceva. Mai jos, iti detaliem cateva obiceiuri toxice de care, poate, te faci si tu vinovata (chiar fara sa realizezi) si pentru care iti oferim si cateva sugestii de remediere. Nu il accepti pe partenerul tau exact asa cum este: Stim cu totii cum este sa iti doresti sa ii faci pe oamenii la care tii sa se asemene mai mult cu tine. Adica sa le placa aceleasi lucruri care ne plac noua, sa fie amuzati de aceleasi lucruri care pe noi ne fac sa radem, sa comunice la fel cum comunicam noi etc. In schimb, ar trebui sa inveti sa iti accepti partenerul exact asa cum este si sa nu privesti diferentele dintre voi ca fiind in neregula, anuntaElle.