7 moduri in care iti temperezi comportamentul posesiv. Daca vrei ca relatia ta sa mearga, atunci trebuie sa incetezi sa-ti tratezi partenerul ca pe o posesiune. Cu timpul, gelozia iti poate ruina relatia si te poate transforma in acea persoana posesiva cu care nimeni nu vrea sa aiba de-a face. Multi oameni manifesta posesivitate in relatie, fie din cauza modului in care au fost crescuti, fie din cauza nesigurantei sau a geloziei. Vestea buna este ca exista multe tipare de comportament pe care le poti evita pentru a te transforma din geloasa de serviciu in fata visurilor sale. Nu te mai crampona atata de trecut si nu-l lasa sa-ti distruga relatia minunata pe care o ai acum cu partenerul tau.Chiar daca in relatiile anterioare ai fost mintita sau inselata, aminteste-ti constant ca acum esti implicata intr-o noua relatie si ca partenerul tau este o persoana diferita, scrie Elle.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Cum iti afecteaza sanatatea rosul unghiilor. Rosul unghiilor, sau onicofagia in termeni medicali, este un obicei comun, insa nu este nici pe departe atat de inofensiv precum ai putea crede. Desi rosul unghiilor a fost corelat cu un risc mai mic de a dezvolta alergii in randul copiilor, consecintele acestul tic nervos pot provoca probleme grave de sanatate. Ticul de a-ti roade unghiile poate fi dificil de oprit, insa riscurile la care te expui continuand pot fi un motiv suficient de serios pentru a te descuraja data viitoare cand vei simti aceasta compulsie. Degetele si unghiile tale ating in permanenta suprafete care abunda in microorganisme, iar rosul unghiilor creeaza o poarta deschisa pentru bacterii si agenti patogeni de a patrunde in cavitatea bucala. Mai mult, contactul cu saliva pastreaza in permanenta un nivel ridicat de umiditate la nivelul unghiilor si cuticulelor, creand un mediu propice pentru dezvoltarea infectiilor micotice, relateaza DivaHair.

Ce se intampla daca inlocuiesti painea alba cu cea neagra. Indiferent de varietatea de paine neagra aleasa - cea obtinuta din faina de grau integrala, specialitatile de tip graham, care sunt combinatii de faina de grau, secara, orz - toate sunt net superioare celei albe. Motivul: varietatile de paine neagra contin coaja boabelor, care este de pana la 10 ori mai bogata in magneziu, de 2,5 ori mai bogata in fosfor si in calciu, continand, in plus, vitamine din complexul B si fibre vegetale. Experiment: consumul de lunga durata a painii negre In spitalele franceze s-a realizat un experiment pe doua loturi de pacienti care sufereau de tulburari digestive: un grup a fost hranit cu paine neagra si preparate din grau integral; grupul martor a urmat un regim alimentar cu paine si produse fainoase obtinute din faina alba. Rezultatele studiului au fost pur si simplu uimitoare. In cazul pacientilor care au consumat produse cu grau integral, timp de cateva saptamani, s-au remarcat urmatoarele efecte: o rezolvare mult mai rapida a problemelor digestive; o reglare a greutatii; disparitia unor probleme dermatologice cronicizate; o stare de vioiciune si tonus psihic, anunta DoctorulZilei.

Top 4 pozitii sexuale care te ajuta sa NU ramai insarcinata. Daca o posibila sarcina este ultimul lucru la care te gandesti, incearca aceste pozitii impreuna cu partenerul tau pentru senzatii intense, clipe de neuitat si fara riscul de a ramane insarcinata. Unele pozitii sunt mai potrivite atunci cand vrei sa eviti o sarcina, daca alegi sa faci sex neprotejat. Totusi, nu te baza doar pe asta, daca vrei sa fii 100% convinsa ca peste 9 luni nu vei schimba scutece. Este important sa ai grija ca partenerul tau sa nu ejaculeze atunci cand te penetreaza, sa tii cont si de calendar, iar daca, totusi, ¬accidentul¬ s-a produs, apeleaza cu incredere la ¬pilula de a doua zi¬. In pozitia sezut, cu tine in bratele partenerului, aceasta metoda de a face sex poate sa aprinda scanteie chiar si intr-o relatie care pare ca s-a plafonat. Pozitia permite o penetrare intensa si stimularea punctului G. Dar din moment ce tu stai deasupra, asta ajuta la reducerea sanselor de a ramane insarcinata, scrie Clickpentrufemei.ro.

5 alimente care reduc colesterolul in mod natural. Probabil stii deja ca anumite alimente sunt laudate pentru propietatile lor de a reduce nivelul colesterolului. Dar care este exact legatura dintre dieta si valorile colesterolului? Ficatul detine rolul central in reglarea colesterolului in organism, la acest nivel ajungand colesterolul ingerat din alimente, colesterolul sintetizat in diferite tesuturi, in special in intestin si ficat, si de aici este eliminat ca atare sau sub forma de saruri biliare, prin bila, in lumenul intestinal. Nenumarate studii au asociat leguminoasele - fasole, linte, mazare sau nautul - cu reducerea nivelului colesterolului sanguin. Un studiu publicat in jurnalul medical Canadian Medical Association Journal, a aratat ca 3trei sferturi de cana de leguminoase consumate zilnic reduc nivelul colesterolului rau (LDL) cu 5%. Leguminoasele sunt una dintre cele mai versatile grupe alimentare si pot fi consumate atat in feluri de mancare principale, cat si in deserturi, anunta Csid.ro.