Cuplurile casatorite in aceasta zi ajung mai repede la divort. Daca te gandesti ca Valentine's Day este cea mai romantica data din calendar si iti surade ideea de a fixa data nuntii pe 14 februarie, renunta la superstitii. Conform unui nou studiu realizat de economistii Universitatii din Melbourne, cea mai romantica zi din an nu este o garantie pentru longevitatea relatiei. Dimpotriva, ar putea grabi posibilitatea unui divort! tudiul a colectat datele a mai mult de un milion de cupluri care au ales o data calendaristica speciala pentru nunta, iar concluziile au fost graitoare: acestea ajung mai repede la divort decat perechile care aleg date obisnuite, scrieDiva Hair.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Piese de baza din garderoba ta de toamna. Nu-ti trebuie doua sifoniere pline cu haine ca sa fii bine imbracata. Nu ai nevoie decat de o colectie-capsula de toamna, cu piese are pot fi imbinate cu usurinta intre ele. Poarta pulovere, sweatshirts, mixeaza elemente sport cu unele clasice si vei obtine lookuri cool, urbane, perfecte pentru perioada de tranzitie la sezonul cu adevarat rece! Acum inca te poti juca liber cu moda, iar layeringul e la putere mereu, potrivitUnica.

5 ponturi sa scapi mai usor de negi. Negii reprezinta o afectiune a pielii care nu este nici periculoasa, nici durerosa (cel mult poate sa provoace mancarimi), insa este extrem de inestetica. Din acest motiv, ar trebui sa incercam tratamente care sa ne ajute sa scapam de ei. Iata cele mai eficiente remedii naturiste care vor face ca aceasta problema sa fie doar o urata amintire! Usturoi pisat si otet de mere: Una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de negi este usturoiul pisat stropit cu otet de mere. Acesta trebuie aplicat direct pe zona cu probleme si lasat sa actioneze timp de cateva minute. Acest tratament trebuie repetat in fiecare zi pana cand negii dispar, anuntaClick.

La ce sa fim atenti cand cumparam o pasta de dinti. Stomatologul te sfatuieste. Piata este invadata de o multime de branduri si de tipuri de pasta de dinti: cu fluor, fara fluor, pentru albirea dintilor, anti-tartru, pentru dantura sensibila, contra sangerarilor gingiilor. Pentru a nu face experimente cu sanatatea danturii cumparand haotic sau citind parerile altora de pe internet, este bine, insa, ca, inainte de a cumpara astfel de produse, sa consultati medicul stomatolog, care va va recomanda exact pasta de dinti de care aveti nevoie, conform gradului de sanatatate a danturii, relateazaLibertatea.

Accesorii utile pe care le poti cumpara in perioada aceasta. Accesoriile pot contribui in mod decisiv la imbunatatirea experientei de care aveti parte atunci cand folositi dispozitive electronice. Accesoriile pe care le folositi in ziua de azi, precum adaptoare, acumulatoare, sau carduri microSD va pot scoate din situatii dificile. Din fericire, oferta de accesorii este extrem de bogata in acest moment, iar in articolul nostru am inclus doar noua dintre produsele care ne-au atras atentia, noteazaPlaytech.