Pas important in cuplu: te muti cu el, sau nu?Sunteti de mult timp impreuna si ai decis sa te muti cu el? Daca esti pregatita pentru acest pas, iata cateva sfaturi despre convietuirea in cuplu. Ti-ai dorit sa te trezesti in fiecare dimineata alaturi de barbatul iubit si sa impartiti nu doar emotiile, ci si casa, motiv pentru care te-ai hotarat sa te muti cu el. Convietuirea in cuplu inseamna totusi ceva mai mult decat seri romantice, imbratisari si cuvinte frumoase. Iata care sunt lucrurile de care ar trebui sa tii cont. Comunicarea. Intelegerea este esentiala, mai ales atunci cand locuiti impreuna. O buna comunicare intre voi va ajuta sa depasiti cu bine chiar si momentele mai dificile. Cand spui ceea ce gandesti si ce iti doresti cu adevarat de la partenerul tau contribui la cresterea intimitatii voastre emotionale si poti evita usor conflictul in cuplu, anuntaPsychologies.

UtileFoto: Colaj foto

Un licean a creat o aplicatie care ii face temele la matematica.In primul an de liceu, Amit Kalra a inceput sa aiba probleme cu matematica. In loc sa se resemneze, a creat o aplicatie care sa il ajute la teme. Povestea adolescentului e ceva mai complicata: a fost transferat intr-o scoala, unde a fost repartizat la un curs de algebra pe care il facuse deja in scoala in care fusese anterior. Cand si-a convins mama sa il transfere in scoala cea veche din nou, a descoperit ca era foarte in urma la geometrie. Asadar, a facut ceva ce poate ne-ar fi placut si noua sa facem in liceu: o aplicatie care sa ii faca temele. In mai 2015, Kalra a inceput sa lucreze la aplicatia 6284 Calc, disponibila pentru iOS. Practic, iti permite sa rezolvi exercitii introducand valorile exacte in formulele prestabilite, apoi face toata treaba. Costa 1.99 de dolari si partea buna e ca nu iti rezolva pur si simplu problemele, ci iti poate arata si pasii pe care i-a parcurs pentru a ajunge la rezultatul final, informeazaPlaytech.

Ce reprezinta simbolul 12 M de pe ambalajul produselor tale de machiaj.Suntem foarte atente la modul in care arata machiajul si la cum ne scoate in valoare trasaturile fetei, insa nu suntem la fel de atente la produsele pe care le folosim si la cat de nocive pot fi acestea daca nu tinem cont de termenul lor de valabilitate si de ingredientele folosite la prepararea lor. Un grup de cercetatori americani au scos la iveala faptul ca unele femei isi pastreaza cosmeticele chiar si 15 ani dupa data de expirare inscrisa pe eticheta. In cazul in care nu ai mai facut demult curat in trusa de cosmetice, ar cam fi cazul. Cum iti dai seama de valabilitatea unui produs? Pe ambalajele produselor cosmetice se imprima un simbolul PAO care detemina termenul de valabilitate al produsului odata ce acesta a fost desigilat, spuneUnica.

Ati auzit de sexul "insurubat"? Barbatii care il practica sunt cei mai cautati."Screwing", unul dintre termenii de argou anglo-saxon pentru contactul sexual, inseamna in acelasi timp "a insuruba". Cand insurubati ceva, descrieti o miscare circulara, nu ciocaniti cu putere drept inainte, si acelasi lucru este valabil si in cazul copulatiei. Barbatii care "insurubeaza" sunt intotdeauna cei mai cautati Cum sa procedati? Introduceti penisul adanc in vagin, dar in loc sa-l bagati si sa-l scoateti prin miscari inainte si inapoi, rotiti-va soldurile in spirala, ca un surub, si veti atinge toate locurile ascunse. Clitorisul nu inseamna doar varful. De jur imprejurul partii de sus si de jos, si a celor laterale, se gasesc terminatii nervoase care ofera placere in timpul sexului si care pot fi atinse doar prin aceasta miscare, arataClick.

Dieta cu proteine, ideala pentru pierderea kilogramelor in plus.Dieta cu proteine te poate ajuta sa mai imblanzesti foamea apriga, cea care te conduce pe drumul castigarii kilogramelor nedorite. Pentru inceput poti incepe prin a adauga extra-proteine meselor tale. Ofera ogranismului tau o saptamana pentru a se obisnui gradual. Si in aceasta dieta caloriile conteaza. Mai departe, tot ce trebuie este sa faci alegerile potrivite in ce priveste proteinele. Daca ai probleme de sanatate, la nivelul ficatului sau la rinichi, discuta mai intai cu medicul despre dieta pe care vrei sa o urmezi, scrieLibertateapentrufemei.