De ce ai zgomote in abdomen. Cu siguranta si s-a intamplat sa auzi sunete ciudate provenind din zona abdominala. Ele se datoreaza miscarii gazelor din stomac si a contractarii muschilor intenstinali. Daca aceste zgomote sunt inotite de balonare, durere abdominala sau flatulenta. Medical vorbind, sunetele din abdomen se mai numesc si sunete peristaltice sau borborism. O digestie incompleta permite bacteriilor din intestine sa produca aceste gaze atunci cand ajuta la digerare, informeazaUnica.

UtileFoto: Colaj foto

7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre anvelopele de iarna. Nu ne asteptam ca din luna octombrie sa avem parte de vreme atat de rece si chiar de zapada la munte, insa vremea nu tine niciodata cont de ce ne dorim noi. Si iata ca in acest an frigul a venit mai repede. Asa ca ar trebui sa ne pregatim pentru echiparea corespunzatoare a masinii, iar anvelopele de iarna sunt cel mai important lucru pe care il avem de facut. Iata ce ar trebui sa stii! Teoretic, masina ar trebui "incaltata" cu cauciucuri de iarna in momentul in care temperatura de afara atinge sau coboara sub 7 grade Celsius. Practic, anvelopele trebuie obligatoriu folosite atunci cand afara ninge, este lapovita sau circuli pe portiuni de drum cu zapada sau polei, potrivitClick.

Terapia cu celule stem, utilizata in boli articulare si medicina estetica. Terapia cu celule stem, utilizata in boli articulare si medicina estetica Specialistii utilizeaza, in premiera pentru Romania, tehnologia Lipogems, pe baza de celule stem mezemchimale, un instrument valoros pentru medicina regenerativa. Noua metoda poate fi utilizata cu succes in tratamentul multor boli, precum: vindecarea ranilor complexe, a arsurilor, a modificarilor degenerative a articulatiilor, reconstructia tesutului osos si cartilaginos, degenerarea discurilor intervertebrale, precum si in chirurgia plastica si medicina estetica, noteazaLibertatea.

Sapte combinatii vestimentare pe care poti conta oricand. Orice fashionista are din cand in cand o problema pe care numai femeile o pot intelege: atunci cand deschide dulapul sau intra in dressing, pur si simplu toata inspiratia dispare si isi face loc gandul demoralizant "Nu am cu ce sa ma imbrac". Aceste momente apar in mod special cand esti pe fuga si chiar nu ai timp de probe si experimente vestimentare, nu-i asa? Tocmai ca sa eviti astfel de neplaceri, este bine sa stii care sunt combinatiile vestimentare cu care nu ai cum sa dai gres atunci cand vrei sa arati impecabil fara prea mult efort, scrieDiva Hair.

5 beneficii ale timpului petrecut in natura. Fie ca iti doresti relaxare si liniste, sau ai nevoie de ea in scopuri terapeutice, natura te ajuta intotdeauna. Iata cateva beneficii ale timpului petrecut in natura. Intr-o lume aflata intr-o continua agitatie, pe langa peisajele frumoase si spectaculoase pe care ni le ofera, ne putem bucura de numeroase beneficii ale timpului petrecut in natura. Uneori functioneaza ca un medicament natural, care aduce cu sine un val de energie. Iata cum ne poate ajuta, relateazaPsychologies.