Cel mai periculos obiect din baia ta! Schimba-l imediat. Specialistii ne avertizeaza ca unul dintre obiectele care se gasesc in baia tuturor poate fi destul de periculos pentru sanatate. Poate ca pare inofensiv la prima vedere, insa el chiar te poate imbolnavi daca nu il schimbi frecvent. Iata care este cel mai periculos obiect din baia ta si la ce riscuri te expui daca il folosesti mult timp fara sa il schimbi! Obiectul din baie care iti ameninta sanatatea: Daca atunci cand ai citit de cel mai periculos obiect din baia ta, te-ai gandit instant la peria pe care o folosesti pentru curatarea toaletei, afla ca nu este vorba despre ea, scrieDiva Hair.

UtileFoto: Colaj foto

50 de intrebari pe care sa le pui la prima intalnire. Gata! Si-a facut curaj si te-a invitat la o cafea. Prima intalnire. Totul bine si frumos. Intrebarile clasice s-au epuizat. Cum salvezi situatia, nu intri in detalii, dar totusi afli mai multe despre partenerul tau de intalnire. Noi venim cu o lista extrem de utila cu intrebari pe care le poti pune la prima intalnire. Pastreaza linkul, s-ar putea sa ai nevoie de el la un moment dat, informeazaUnica.

Te doare gatul? Asa te tratezi natural. In sezonul rece, durerile in gat sunt foarte prezente in viata noastra. De cate ori simtiti ca gatul vi se transforma intr-un ghem de spini, mergeti in camara cu remedii naturiste! Iata cateva preparate care va ajuta sa scapati de starea de rau! Lamaia si mierea: Taiati patru lamai in felii mici, asezati-le intr-un borcan si turnati miere peste ele pana cand le acoperiti. Bagati recipientul la frigider pentru 24 de ore. Din sucul rezultat preparati ceai, punand cate doua lingurite la o cana de apa fierbinte, potrivitClick.

6 mituri despre aparatul dentar la adulti. Desi isi doresc nespus de mult dinti drepti si sanatosi, multi adulti se resemneaza cu diferite probleme ale danturii, convinsi fiind ca tratamentul ortodontic este eficient doar in cazul persoanelor mai tinere. Doamna doctor Mihaela Dan, medic specialist, spune ca acesta este doar unul dintre miturile care ne tin departe de aparatul dentar, tratamentul ortodontic fiind o optiune sigura si cu rezultate garantate pentru pacientii de toate varstele, noteazaLibertatea.

Cum scapi de dependenta de dulciuri. Sunt delicioase, dar consumate in exces dulciurile sunt periculoase - nu doar pentru silueta, ci si pentru sanatate. Ce este dependenta de dulciuri si cum sa o depasim ne spune dr. Laura Ene, medic specialist in diabet si nutritie. Substantele cel mai des incriminate pentru adictiile alimentare sunt grasimile, zaharul si sarea. La fel ca si drogurile, acestea declanseaza, in creier, productia de endorfine (moleculele fericirii - dopamina si serotonina), care ofera o senzatie de placere instantanee, arataPsychologies.