3 semne clare de integritate.Vrei sa ai in jurul tau oameni mai putin egoisti, care tin cont de sentimentele tale? Iata cateva semne clare de integritate dupa care te poti ghida. Atunci cand ne lasam ghidati de princiipile si valorile noastre morale in tot ceea ce facem, cand suntem sinceri cu noi insine si cu oamenii din jurul nostru, cand suntem responsabili de actiunile noastre si stim sa ne asumam greselile, dam semne clare de integritate. Iata cateva situatii edificatoare pentru acest concept. Semne clare de integritate in relatia de cuplu: Auzim adesea in relatii de cuplu despre abuzuri emotionale si sexuale, despre frustrari exprimate vulcanic, infidelitate si alte comportamente nesanatoase, lipsite de orice valori morale sau semne clare de integritate. Sunt totusi cupluri care chiar si atunci cand au un conflict, lupta cu onestitate si nu se abat de la principiile lor, potrivitPsychologies.

UtileFoto: Colaj foto

Motivul surprinzator din cauza caruia oamenii se imbolnavesc de cancer. Pana acum, oamenii de stiinta considerau aproape unanim ca o viata sanatoasa, cu accentul pus pe alimentatie naturala, un psihic echilibrat si miscare in aer liber, ne putea feri de incidenta cancerului. Insa aceasta conceptie este scuturata din temelii de un studiu desfasurat de cercetatorii de la Universitatea Johns Hopkins! Conform acestora, doua treimi din cazurile de cancer nu sunt rezultatul fatidic al alegerilor noastre de viata, ci sunt provocate de mutatii la nivelul genelor, care determina o crestere a celulelor canceroas. Descopera mai jos informatii suplimentare despre aceasta teorie revolutionara, spuneDivahair.

6 produse ciudate care te pot scapa de acnee.Probabil ca deja reciti in somn metodele clasice pentru tratarea acneei: acid salicilic, oxidul de benzoil, somn si apa. Cand acestea nu mai functioneaza trebuie sa apelezi si la metodele pe care comunitatile online jura ca ar functiona. Cele mai multe par si sunt ciudate. Pudra de gelatina: Daca ti-ai pierdut increderea in toate remediile clasice pentru acnee, poate ar trebui sa incerci si gelatina. O lingura de gelatina ingerata o data pe zi ar trebui sa curete pielea de cosuri. Se pare ca totul se datoreaza continutului de colagen si aminoacizi care sunt benefice pielii, informeazaUnica.

Cum erau spionati oamenii cu ajutorul Facebook si Twitter.Conform unor noi informatii, autoritatile au apelat la o metoda foarte interesanta pentru a supraveghea anumiti oameni pe Facebook si Twitter. Geofeedia a intrat in atentia publicului larg in urma cu cateva luni, atunci cand publicatii precum Digital Trends au mentionat ca serviciul respectiv ar fi primit fonduri din partea celor de la CIA. Informatiile recente, insa, demonstreaza, insa, ca lucrurile au fost mult mai complicate decat atat pe parcursul timpului. Din cate se pare, Facebook, Twitter si Instagram au incheiat colaborarea cu cei de la Geofeedia, insa nu inainte de a vedea un raport foarte interesant cu privire la activitatile acesteia. Geofeedia ar fi avut intelegeri cu cele trei retele sociale, conform carora ar fi beneficiat de informatii publice. In conditiile in care toate cele trei platforme au reguli speciale prin care interzic vanzarea informatiilor legate de utilizatori in scopuri de supraveghere, Geofeedia ar fi colaborat cu cei de la CIA, noteazaPlaytech.

Solutii practice sa scapi de igrasia de pe pereti.In perioadele reci si umede, igrasia ataca peretii si se raspandeste rapid mai ales in camerele incalzite, dar foarte rar aerisite. Iata cateva solutii eficiente sa scapi de mucegai si sa cureti peretii. Igrasia dispare pentru totdeauna daca iti izolezi corect casa sau apartamentul la exterior cu polistiren. Vinovata pentru aparitia igrasiei este umezeala care se infiltreaza in pereti sau in tavane, daca nu au fost izolate corespunzator din constructie. Dar pana cand vei reusi sa tratezi radical cauza si sa iti izolezi casa, ai la indemana solutii mai ieftine si eficiente. Clorul combate igrasia pe termen lung: In cazul in care ai observat pete de mucegai pe peretii casei, spala zona cu o solutie de apa si clor. Daca stratul de mucegai este prea gros, foloseste un spaclu sa indepartezi zugraveala mucegaita pana la placa, arataLibertatea.