Parfumurile, daunatoare pentru sanatate.Parfumurile sunt nelipsite omului modern, insa se pare ca acestea ne pot pune viata in pericol. Ele contin chimicale nocive pentru sanatate. Printre problemele cauzate ele se regasesc depresia, hiperactivitatea, iritabilitatea, dereglarile hormonale, dar si bolile grave precum cancerul, malformatiile la copii si Alzheimerul. La cererea Grupului de Lucru pentru Cosmetice Sigure au fost testate 17 marci de parfumuri renumite. Pe langa cei 51 de compusi chimici trecuti pe etichetele acestor produse, au mai fost descoperiti inca 40, potrivitClick.

UtileFoto: Colaj foto

Trei trucuri care te ajuta sa ai incredere in tine. Daca nici tu nu ai incredere in tine si mereu te subestimezi, nu inseamna ca esti grav bolnava, ci doar ca faci parte din majoritatea oamenilor care sufera din cauza stimei de sine scazute. Nu este deloc usor sa depasesti un astfel de blocaj emotional, iar de multe ori este nevoie de ajutorul unui psihoterapeut, care sa te ghideze treptat spre o parere mai buna si mai realista despre tine insati. Pana sa ajungi la psihoterapeut, incearca aceste trei trucuri care te ajuta sa ai mai multa incredere in tine si incearca sa le integrezi cat mai mult in viata de zi cu zi, pana devin o obisnuinta, scrieDiva Hair.

Care este cel mai sanatos aliment din lume si ce boli vindeca. Fie ca este proaspat, fie ca este uscat, acest fruct este considerat cel mai sanatos aliment din lume, pentru ca abunda in nutrienti naturali, care energizeaza organismul, scad colesterolul, imbunatatesc vederea si te feresc de boli grave. Este vorba despre curmale, acel desert dulce si cremos. Iata care sunt beneficiile curmalelor: Imbunatatesc vederea. Societatea Americana a Cancerului recomanda consumul zilnic de 20 - 35 grame de fibre solubile, preferabil preluate din curmale. Doar un astfel de fruct, consumat zilnic, iti mentine acuratetea vizuala in parametri optimi, noteazaUnica.

Cum ne crestem gradul de fericire. Cu totii vrem sa fim fericiti, dar ce facem concret pentru asta, cum ne crestem gradul de fericire? Iata cateva tehnici pentru o stare de bine constanta. "Fericirea nu este ceva facut, ea vine din faptele tale" spunea Dalai Lama. Cu alte cuvinte, sa avem emotii pozitive, bucurii, impliniri tine numai de noi. Cum ne crestem gradul de fericire singuri? Alegem sa facem lucruri care ne ofera satisfactie. Comunicarea cu prietenii. Atunci cand nu avem o stare de spirit prea buna, indicat ar fi sa ne sunam prietenii sau sa ne intalnim cu ei, arataPsychologies.

Dieta ideala pentru oase sanatoase. Stiai ca iaurtul, broccoli si sardinele sunt doar cateva dintre alimentele pe care ar trebui sa le consumi zilnic, daca vrei sa ai puternice? Nu sunt de ajuns suplimentele cu calciu! Sistemul osos cunoaste de-a lungul vietii diverse transformari si are nevoie de ajutor din partea noastra. Dupa varsta de 35 de ani, din pacate, oasele incep sa se sedimenteze si pierdem treptat din masa osoasa. Este un proces ireversibil pe care il putem amana inclunzand in meniul zilnic cat mai multe alimente care contin calciu. Acest mineral intareste oasele si reduce considerabil riscurile de fracturi, de exemplu, informeazaClick.