De ce femeile ar trebui sa doarma mai mult: au creierul mai complex decat al babatilor. Cercetatorii de la Universitatea Loughborough din Marea Britanie au descoperit ca, cu cat femeile isi folosesc mai mult creierul pe timpul zilei, cu atat mai mult trebuie sa se odihneasca in timpul somnului, deoarece creierul lor e mai complex decat al barbatilor si necesita mai multe ore de somn. Sa stabilesti un program in minte in timp ce gatesti, sa raspunzi la telefon si sa asezi masa in acelasi timp, realizarea activitatilor multiple este chiar un talent ascuns al femeilor care, de cele mai multe ori, duce la stres si epuizare, informeaza Click.

UtileFoto: Colaj foto

Drumul dintre obezitate si greutatea normala sau recastigarea propriei vieti. Pacientii care recurg la chirurgia bariatrica au un dublu castig: pe de o parte, devin mult mai sanatosi, iar pe de alta parte, isi recastiga controlul asupra propriei vieti. Bolile asociate obezitatii dispar si, in paralel, se produce o reintalnire cu Eul lor, frumos si adevarat, pe care l-au pierdut din cauza excesului ponderal. Transformarea persoanelor cu exces ponderal, de-a lungul drumului dintre obezitate si greutatea normala, este una emotionanta, scrie Diva Hair.

Cel mai bun ingrasamant natural pentru plantele de apartament. Plantele tale de apartament incep sa se usuce indiferent de locul unde le pui sau cata apa folosesti pentru ele? S-ar putea sa ai nevoie de un ingrasamant pentru a le asigura nutrientii de care au nevoie. Daca nu vrei sa folosesti solutiile pline de chimicale din comert pentru ca ti-e teama ca vor afecta sanatatea familiei si a animalelor de casa, avem o reteta de ingrasamant natural pe care il poti face chiar tu, la tine acasa. Ai nevoie de: un blender, coji de banane, zat de cafea, coji de oua, potrivit Unica.

Sangerarile gingiilor in timpul sarcinii. De ce apar si cum le tratam. Sangerarile gingiilor in timpul sarcinii. De ce apar si cum le tratam? Se intampla des ca, in timpul sarcinii, femeile sa se confrunte cu o noua situatie neplacuta: gingiile incep sa sangereze din ce in ce mai mult, fapt ce provoaca ingrijorare. Problema presupune o atentie si mai mare tinand cont ca, atunci cand gingiile sangereaza, sunt mult mai predispuse infectiilor, putand aparea complicatii deloc nedorite.Medicul stomatolog dr. Oana Florea ne explica de ce se intampla acest lucru in perioada sarcinii, noteaza Libertatea.

Gutuile te protejeaza impotriva cancerului de colon. Gutuile se numara printre fructele vedeta ale toamnei si sunt unele dintre cele mai sanatoase. Este adevarat ca nu prea le iubim din caza gustului lor astringent insa ar trebui sa consumam macar doua, trei fructe pe saptamana. Pe siteul slabsaugras.ro am gasit motivele pentru care gutuile nu ar trebui sa lipseasca din lista fructelor tale preferate. Consumul regulat de gutui protejeaza intestinele si trateaza dizenteria, diareea, digestia dificila si inflamatiile mucoasei, relateaza Click.