Ce spune culoarea parului despre sanatatea ta. Se pare ca nuanta de par cu care ne-am nascut nu ne influenteaza doar aspectul fizic sau apetitul pentru distractie, ci si starea de sanatate. De-a lungul timpului, cercetatorii au ajuns la concluzia, prin studii bine documentate, ca anumite afectiuni au "o preferinta" malefica pentru culorile de par. Desigur, nu pigmentul de culoare este cel care te face mai sensibila in fata bolilor, ci mostenirea genetica, cea care ti-a determinat si nuanta parului, relateaza Divahair.

UtileFoto: Colaj foto

5 produse care te pot ajuta sa arati mai tanara. Alege si, mai ales, foloseste istet produsele cosmetice, astfel incat sa te ajute sa iti scoti in evidenta trasaturile si... nu sa te imbatraneasca inutil. Stii si tu deja: fondul de ten cu acoperie medie spre mare, atunci cand il aplici in exces, iti poate sabota serios lookul si iti poate adauga la varsta cinci-zece ani, potrivit Unica.

Cat de periculos este lacul de unghii. Se pare ca, pe piata din Romania inca exista numeroase lacuri de unghii care contin toluen, dibutil ftalatul (DBP) si formaldehida, substante extrem de toxice. Dovada sta si faptul ca acestea au fost interzise in UE. Toluenul este un derivat din benzen. Acesta se foloseste, de cele mai multe ori, ca diluant pentru vopselurile industriale, scrie Click.

Test: Ce limbaj al iubirii folosesti in cuplu. Fiecare dintre noi are un limbaj al iubirii propriu. Fie ca transmitem dragostea prin gesturi, tandrete, cadouri sau atentie, toate mesajele inseamna acelasi lucru. Fa acest test si afla cum iti exprimi iubirea in cuplu, informeaza Psychologies.

Sunt bauturile energizante periculoase pentru sanatate. Diferenta dintre bauturi energetice si energizante: Bauturile energetice au apa, vitamine si minerale. Ele sunt recomandate sportivilor care fac eforturi mari de durata (marton, curse de durata). Sunt consumate de-a lungul efortului pentru a optimiza performantele lor. Bauturile energizante nu sunt adaptate efortului sportiv. Sunt foarte bogate in zahar, sarace in minerale si reprezinta o sursa de hidratare, noteaza Libertatea.