Un remediu pentru arsuri de piele foarte grave.In traditia populara, floarea de liliac alb este emblema aniversarilor, a nuntilor si a petrecerilor in aer liber, deoarece parfumul sau destinde atmosfera. In schimb, frunzele de liliac alb este un remediu excelent pentru arsuri de piele foarte grave. Putine persoane stiu ca remediile populare au efecte terapeutice remarcabile, asupra starii noastre de sanatate, in momente dramatice din viata noastra. Dintre aceste remedii, de-a lungul timpului, s-a constatat ca liliacul alb trateaza in mod miraculos suferintele fizice cauzate de accidentele grave: casnice, de munca sau de circulatie, scrieClick.

UtileFoto: Colaj foto

Bautura-minune pentru imbunatatirea digestiei. Problemele de digestie sunt inevitabile de-a lungul vietii, chit ca este vorba despre afectiuni cronice sau pur si simplu despre dereglari temporare care cauzeaza neplaceri mari. Sa nu uitam ca si stilul de viata sedentar contribuie la o digestie slaba, alaturi de o alimentatie necorespunzatoare. Din fericire, problemele de digestie sunt adesea destul de usor de combatut, uneori doar cu remedii naturiste, nu cu medicamente. Descopera o bautura-minune cu ingrediente care contribuie la imbunatatirea digestiei! Poti sa o consumi de fiecare data cand digestia iti da batai de cap, informeazaDivahair.

Nu e distractiv sa faci miscare singura. 3 argumente imbatabile care o vor convinge pe prietena ta sa te insoteasca. Nu exista nicio scuza suficient de buna, iar cu aceste argumente iti vei convinge sigur prietena sa dea o sansa antrenamentelor si sa isi schimbe parerea. Te duci la sala si vezi adeseori grupuri de prietene care au venit impreuna sa faca miscare. Nu numai ca se distreaza si fac orice antrenament sa para o joaca de copii, dar isi testeaza si isi imping limitele una celeilalte, astfel ca ajung sa se antreneze mult mai intens decat ar fi facut-o singure, relateazaUnica.

Aceste tipuri de cancer vor fi vindecate mult mai usor. Un nou compus care are capabilitatea de a vindeca zeci de tipuri de cancer a fost descoperit recent. O echipa de cercetatori a reusit sa realizeze un nou compus ce are o eficienta extrem de ridicata cand vine vorba de stoparea cresterii celulelor ce stau la baza a 25% din tipurile de cancer cunoscute, arata stiridinlume.ro. Molecula recent descoperita poarta numele S63845 momentan. Aceasta lucreaza simplu, avand ca tinta proteina MCL1, pe care majoritatea celulelor canceroase se bazeaza pentru a creste si pe care noua molecula o blocheaza. Fara acces la MCL1, celulele ce cauzeaza cancerul mor, noteazaClick.

Cum comunica barbatii in cuplu. Te simti neinteleasa? Partenerul tau pare insensibil? Suntem nemultumite cand nu avem o relatie, apoi suntem nemultumite cand avem una, spunea Miranda in Sex and the city. Pentru relatii armonioase si nemultumiri mai putine, iata cum comunica barbatii in cuplu. Daca este bine ca o fetita sa isi dezvaluie sentimentele, pentru ca este o "sensibilitate"fireasca in cazul fetelor, prea des auzim ca "baietii nu plang", potrivitPsychologies.