Cum obtii cel mai sanatos suc de fructe. nosti deja teoria: un stil de viata sanatos implica o alimentatie echilibrata si un program constant de exercitii fizice, insa cate dintre noi respectam aceasta regula cu strictete? De cele mai multe ori, realitatea este complet diferita. Fie nu ai intotdeauna timp pentru un pranz consistent, fie sari peste mese, iar alteori oboseala de la sfarsitul zilei te determina sa te refugiezi intr-un fast-food, nu in bucatarie. Daca te simti prinsa intr-o capcana, te vei bucura sa afli ca poti intrerupe acest cerc vicios: sucurile proaspete din fructe si legume iti ofera portia zilnica de vitamine, minerale si antioxidanti, potrivitDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

De ce trebuie sa consumi un amestec de banane si miere in sezonul rece. Iarna se apropie vertiginos, iar impreuna cu ea vin si raceala si gripa. Daca avem imunitatea scazuta, resimtim aceste boli inca din timpul toamnei. Tocmai de aceea, va propunem o solutie naturala de tratare a tusei persistente si a bronsitei. Amestecul de banane si miere este extrem de eficient, atat in cazul adultilor, dar datorita gustului placut, va fi adorat de copii. Este gustos, hranitor si foarte sanatos, avand un efect benefic atat asupra ficatului, cat si asupra plamanilor, anuntaUnica.

Nu manca in fata televizorului! Risti sa te ingrasi. Sa-ti iei pranzul sau cina in fata televizorului e periculos pentru silueta ta. Specialistii avertizeaza ca, daca esti atent la ecranul electronicelor in loc sa te concentrezi pe ce ai in farfurie, uiti sa te opresti din mancat. Niciodata nu manca in timp ce privesti la televizor sau in timp ce mai ai o alta activitate care iti ocupa mintea. Mai multe studii arata ca, in felul acesta, mananci mecanic, de obicei prea mult, fara sa constientizezi ca te-ai saturat. Nutritionistii citati de health.com spun ca cel mai bun sfat pentru cei care tin la silueta este sa inchida televizorul atunci cand mananca si sa separe clar zona media de bucatarie, informeazaClick.

Cele mai bune trucuri de impachetat lucrurile mici cand pleci in vacanta. Iata cum poti sa impachetezi lucurile marunte atunci cand pleci in calatorie. Cu ajutorul trucurilor pe care vi le spunem veti avea si mai mult spatiu in valiza. In general, lucurile marunte iti cam ocupa spatiu in valiza, dar daca gasesti formula ajutatoare, vei avea si mai mult loc... pentru altele. Daca vei fi nevoit sa iei dupa tine camasi, atunci aproape ca am ghicit tinuta. Nu va lipsi nici cureaua. Pentru a castiga spatiu ar trebui sa impachetezi cureaua in jurul gulerului camasii, relateazaLibertatea.

De ce ne simtim atrase de baietii rai. Este prea rebel, infumurat sau pare inabordabil? Te deranjeaza, il eviti... dar iti si place? Iata cateva motive pentru care ne simtim atrase de baietii rai. Atractie versus ratiune: pretindem sus si tare ca ne dorim relatii sanatoase, stabile care sa ne implineasca pe plan personal, insa atunci cand se pune problema sa ne alegem partenerul, atractia cea mai puternica o simtim fata de "baietii rai". Barbatii buni, familisti alaturi de care am putea sa obtinem ceea ce ne dorim, ni se par de cele mai multe ori... plictisitori, noteazaPsychologies.