Cinci semne ca esti infidela emotional. Multi dintre noi ne intrebam unde incepe infidelitatea: in pat sau in mintea noastra? Atunci cand apare infidelitatea emotionala, ea poate sa fie la fel de distructiva precum cea fizica, ducand la distantarea de partener si la degradarea legaturii pe care o ai cu acesta. Chiar daca nu este vorba despre sex sau despre o pasiune vadita, atunci cand incepi sa inseli cu mintea, poti considera ca este un semn clar ca relatia ta nu este tocmai pe roze. De multe ori, ne dam seama foarte tarziu ca suntem, de fapt, infideli emotional, mai ales pentru ca ne este foarte greu sa recunoastem ca facem ceva gresit, potrivitDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Iubit mai in varsta? Clisee si mituri de care sa nu tii cont. Crezi ca iubirea tine cont de varsta? De nationalitate sau de culoare? Ni se spune ca barbatul ar trebui sa fie mai matur... dar se pare ca nici "prea matur" nu e bine. E oare o problema sa ai un iubit mai in varsta? Iata cateva clisee si mituri la care putem renunta. Atat cercetatorii cat si persoanele din anturajul tau iti recomanda sa iti alegi partenerul de viata luand in considerare unele criterii relative, printre care proximitatea, interesele comune si varsta aproximativ similara sunt cele mai comune, noteazaPsychologies.

De ce avem vise erotice cu necunoscuti. Fie ca vorbesti despre el, fie ca preferi sa il treci sub tacere, un lucru este clar: si tu ai avut parte, macar o data in viata, de un vis erotic cu un necunoscut. Inainte sa incerci sa iti descifrezi singura visul si sa tragi concluzii greste, consulta parerea specialistei Lauri Lowenberg, autoarea cartii "Dream On It, Unlock Your Dreams Change York Life". Lowenberg sustine ca visele in care faci sex cu un strain au legatura cu partea ta masculina sau feminina pe care vrei sa o activezi mai mult la tine, in incercarea de a-ti mentine echilibrul psihic, scrieUnica.

Fata iti "spune" daca ai succes in viata. Viata noastra ar fi cu mult mai simpla si mai frumoasa daca am intelege mesajele transmise de chipurile celor din jur. Pentru "antrenorul fetelor" vedetelor de la Hollywood, australianul Alan Stevens, fiecare chip are o poveste si fiecare fata "vorbeste" despre cariera, succesul in societate si atractia fata de sexul opus. Australianul Alan Stevens (63 de ani) a acordat un interviu in exlusivitate pentruClickin care a vorbit despre cele 7 indicii ale unui chip de succes. "Sculptorul de chipuri", specializat in microexpresii faciale, neurolingvistica si "citirea" fetelor, a vorbit despre indiciile succesului care sunt intiparite pe chip.

Cum alegi uleiul de masline. Ce criterii indeplineste cel de calitate. Ne-am obisnuit sa cumparam ulei de masline extravirgin, fara sa studiem ce scrie pe eticheta, orientandu-de dupa pret. Dar nu intotdeauna un pret mare indica si un ulei de calitate. Afla cum alegi uleiul de masline cel mai bun. Maslinul produce roade utilizate pentru a face ulei, prin separarea grasimii de apa. Operatiunea este mecanica: se strivesc maslinele, se separa, se centrifugheaza. Dar e important momentul in care sunt culese maslinele si cat de repede sunt prelucrate si ambalate pentru a evita oxidarea lor, informeazaLibertatea.