5 gesturi de seductie carora niciun barbat nu le rezista. Se spune ca diavolul se ascunde in detalii, iar zicala se adevereste in special atunci cand incerci sa atragi atentia unui barbat. Gesturile mici, aparent inocente, pot innebuni un barbat de dorinta. Daca te gandesti ca sex-appealul este un atribut cu care ne nastem sau nu, nici nu ai putea fi mai departe de adevar. Puterea de seductie se cultiva, dar este posibil sa nici nu constientizezi pe deplin forta de atractie pe care esti capabila sa o exerciti asupra sexului opus, informeazaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Cu ce inlocuim carnea cand tinem post. Proteinele sunt esentiale pentru organismul uman, ele ajuta la repararea si construirea de tesuturi. Proteinele sunt caramizile care formeaza sangele, oasele, cartilajiile, muschii sau pielea. Asemenea carbohidratilor si lipidelor, proteinele fac parte din clasa macronutrientilor. Asta inseamna ca organismul nostru are nevoie de cantitati mari de proteine pentru a functiona normal, relateazaUnica.

Comportamente daunatoare dupa despartire. Treci printr-o despartire? Nu iti adanci tristetea! Iata care sunt comportamentele daunatoare pe care trebuie sa le eviti. Valul de emotii negative Atunci cand ne despartim de persoanele importante din viata noastra, in perioada imediat urmatoare, ne simtim cuprinsi de emotii negative puternice. Cand suferinta este prea mare, apare dorinta de a fugi din acea zona dureroasa, iar unele persoane gasesc alinare in adoptarea unor comportamente daunatoare, potrivitPsychologies.

Pasii pe care sa-i urmezi daca cineva ti-a umblat in telefon. Zilnic citim articole despre cum un hacker ar putea capata acces la datele si fisierele tale personale, la conturile de email sau la SMS-uri, scrie playtech.ro Pe cat ne este de util smartphone-ul, pe atat de expus poate fi la riscuri de securitate. Avand in vedere ca o parte semnificativa din activitatile noastre sunt inregistrate intr-un fel sau altul in acest device, pierderea unor simple fotografii sau chiar a unor date de business s-ar putea transforma intr-o tragedie, arataClick.

Cum se ingrijeste Craciunita. Craciunita este floarea sarbatorilor de iarna. Daca ti-ai cumparat o astfel de planta si vrei sa te bucuri de ea cat mai mult timp, trebuie sa stii cum s-o ingrijesti. In primul rand, ar trebui sa stii ca planta spectaculoasa, cu frunze verzi si rosii, in forma de stea, este, de fapt, Poinsettia sau "Steaua Craciunului". Iar "Craciunita" este un cactus cu flori rosii, in forma de clopotei. Craciunita este singura planta care isi schimba culoarea frunzelor in rosu in preajma Craciunului, noteazaLibertatea.