Mananca salata asta la cina trei zile! Curata complet colonul si ajuta la slabit. Aceasta "salata de vitamine" este alcatuita din legume ce abunda in vitamine, minerale, fibre si pectina. Asadar, aceasta mini-dieta va va curata eficient intestinele. Are putine calorii, astfel ajutand la slabit. Iata ingredientele: Varza; Morcovi; Sfecla rosie; Legume cu frunze verzi (salata verde, spanac, rucola etc.); zeama de lamaie; Ulei de masline. Insructiuni. Se pun 3 parti varza, o parte morcovi, o parte sfecla rosie. Varza se taie fideluta iar morcovii si sfecla se dau pe razatoarea mare, potrivit doctorulzilei.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Ora perfecta de somn. La cat trebuie sa adormim seara, ca sa fim sanatosi. Daca acum 20 de ani obisnuiam sa mergem la culcare, in jurul orelor 22 - maxim 23, astazi, multe persoane reusesc sa adoarma abia dupa ora 1 sau 2 noaptea. Care este insa ora perfecta de somn? In opinia specialistilor,ca sa ne pastram starea mentala si fizica, trebuie sa ne intoarcem la vechea traditie de a ne pune la somn incepand cu ora 22, altfel vom dezvolta in timp asa-zisa oboseala cronica, stare care ne poate scadea radical performantele in tot ceea ce facem, in general din cauza epuizarii glandelor suprarenale, potrivit Libertatea.ro.

Cea mai periculoasa combinatie alimentara. Chiar daca simti nevoia sa consumi un fruct in timpul mesei ori imediat dupa, rezista tentatiei, altfel digestia ta va avea de suferit. Fructele se digera repede, astfel ca nu ar trebui combinate cu cereale si carne sub nicio forma, pentru ca vor fermenta si pot provoca probleme la nivelul sistemului digestiv. Oricat de apetisanta ti s-ar parea o friptura alaturi de o garnitura de cartofi, nu te grabi sa faci aceasta asocirere alimentara. Vei simti efectele neplacute ale acestei mese copioase inca de la primele guri. Te vei confrunta cu balonare si cu lipsa de energie pentru inceput, scrie divahair.ro.

Injectarea cu sange "proaspat" ar putea fi secretul "tineretii vesnice". In cadrul unui nou studiu, cercetatorii au prelevat probe de sange de la un grup de tineri de 18 ani pe care l-au injectat in soareci, pentru a vedea efectul. Timp de trei saptamani, rozatoarele au primit acest tratament, de doua ori pe saptamana fiind injectati cu plasma de sange. Cercetatorii din cadrul Alkahest, o companie farmaceutica din California au comparat comportamentul animalelor injectate cu cel al soarecilor din grupurile de control, cu varste intre 2 si 12 luni, potrivit Science Alert. In mod surprinzator, tratamentul le-a facut pe rozatoare sa se comporte de parca ar avea varste mult mai fragede, potrivit Playtech.

Terapii complementare pentru durerile de spate. Un studiu recent publicat de Mayo Clinic Proceedings din Minnesota, SUA, evalueaza cateva terapii complementare pentru durerile de spate. Pentru urmatoarele tratamente alternative exista dovezi stiintice ca sunt eficiente. Acupunctura pentru durerile de spate si de cap Una dintre cele mai obisnuite intrebuintari ale acupuncturii este in tratarea durerii cronice. Aceasta practica traditionala chineza poate ajuta, pe termen lung, sa reduca durerea degenunchi, spate si ceafa. Este foarte eficienta si in cazul durerilor de cap, potrivit Libertatea.ro.