Efectul yo-yo al dietelor este mai periculos decat se credea pana acum.Stiam deja ca adoptarea unor diete foarte restrictive, care ajuta la slabitul rapid, poate fi nu doar nesanatoasa, ci si contraindicata daca vrei sa ajungi sa ai o silueta de model, din cauza efectului yo-yo. Se pare insa ca acesta nu ne afecteaza doar aspectul, ci este si mult mai periculos decat se credea pana acum. In urma unui studiu recent, oamenii de stiinta au ajuns la o concluzie ingrijoratoare si au tras un semnal de alarma puternic, arataDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

7 fraze pe care barbatii urasc sa le auda de la femei.Barbatii sunt diferiti de femei. Din aceasta cauza se ivesc problemele de comunicare. In mod sigur, ca femeie ai spus cel putin una dintre frazele pe care le urasc sa le auda barbatii. Incearca-le sa eviti, pe viitor. Trebuie sa vorbim: barbatii urasc sa vorbeasca despre relatia in care sunt. Aceasta fraza ii sperie foarte mult, pentru ca poate insemna 1000 de lucruri si ajung sa se tortureze singuri gandindu-se oare ce inseamna, relateazaUnica.

Beneficiile cerealelor integrale.Considerate alimente complete, cerealele integrale sunt acele boabe carora nu li s-a indepartat invelisul exterior. E bine sa le incluzi in meniul zilnic, pentru ca sunt surse importante de fibre si substante nutritive, ajutanddigestia sa functioneze eficient. Pe rafturile magazinelor intalnim cereale rafinate si integrale. In vreme ce primele sunt saracite de substantele benefice si, in plus, au zahar adaugat, cele integrale au o multime de beneficii, scrieClick.

Cum sa dezgheti carnea rapid, fara riscuri. Pentru a putea pastra carnea mai mult timp, o pui in congelator, fireste. De cele mai multe ori, o scoti in timp util cand ai de gand sa o prepari, insa nu intotdeauna iti aduci aminte, nu-i asa? Ce faci cand uiti sa scoti carnea la dezghetat si trebuie sa prepari o cina in timpul saptamanii cat mai repede? Ei bine, ai putea sa incerci sa o bagi in cuptorul cu microunde, setat pe functia defrost. Insa nu o data mi s-a intamplat ca aparatul fie sa nu dezghete, fie dimpotriva, sa gateasca bucata de carne de la interior, anuntaLibertatea.

5 motive feminine pentru infidelitate. Un cuplu de durata presupune multa munca, iar atractia si pasiunea nu se mentin fara efort. Iata 5 motive feminine pentru infidelitate. Femeile sunt atrase de mister, pasiune, enigma... cam tot ce lipseste dintr-o relatie plafonata. Iar amantii visati sunt mereu tineri, energici si atragatori, informeazaPsychologies.