Gaina batrana face supa buna? De ce barbatii prefera femeile mai in varsta la pat. Barbatul tanar care va avea o aventura sexuala cu o femeie mai in varsta si-o va aminti ca cea mai buna partida de amor din viata sa. Beneficiile vor continua cand barbatul tanar va fi pregatit pentru o relatie cu o femeie de varsta sa. Ca rezultat al unei relatii cu o femeie mai in varsta este ca atractia se va finaliza cu ea care va deveni "genul lui". Odata ce vei fi cu o femeie mai mare decat tine, cu greu vei gasi un tutor mai bun. Continuarea in Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Motivul ascuns al durerilor de spate. Este una dintre cele mai neplacute afectiuni care pot aparea, "ca din senin". Apare cel mai frecvent la barbati, mai ales tineri, si este una dintre cele mai neplacute afectiuni care pot aparea, "ca din senin" la un barbat sanatos. Chistul pilonidal se formeaza de-a lungul coccisului (noadei) si arata ca un mic "buzunar" anormal in piele. Integral pe Doctorulzilei.ro.

Dezvaluire soc: ce contine de fapt carnea de pui de crescatorie. Dupa ani de zile in care au incercat sa ocoleasca subiectul, specialistii de la Directia pentru Alimentatie Publica (FDA) din Statele Unite a recunoscut, in sfarsit, ca puiul de crescatorie contine arsenic, o toxina care poate cauza cancer pulmonar sau al vezicii urinare. In doze mari, spun cei de la FDA, arsenicul din puiul de crescatorie poate fi fatal corpului uman, scrie Realitatea.net.

Dieta cu supa de ceapa. Slabesti 5 kg in 5 zile. Vrei sa mai dai jos cateva kilograme si iti plac supele? Incearca dieta cu supa de ceapa. Afla care este reteta supei si respecta indicatiile pentru fiecare zi, de luni pana vineri. Amanunte in Libertatea.

Tratamente "anti-frig" pentru ten, par si unghii. Frigul si vantul de afara, somnul insuficient, stresul, alimentatia mai consistenta si, poate, nesanatoasa, din sezonul rece isi pun amprenta asupra pielii noastre. Tenul se usuca si capata un aspect tern, devitalizat, parul isi pierde si el stralucirea, iar unghile se rup mai usor. Continuarea in Click.