Ce faci daca ti-au disparut de pe iPhone aplicatii precum Safari, Camera, FaceTime sau AppStore. Desi este putin probabil sa se intample asa ceva din senin, ar fi bine sa ai in vedere ce faci daca ti-au disparut de pe iPhone aplicatii de baza precum Safari, Camera, FaceTime sau AppStore. Inca de la primele versiuni de iPhone, sistemul de operare iOS a incorporat un set destul de stufos de functii pentru restrictionarea accesului anumitor utilizatori la diverse functii si aplicatii. Toate aceste optiuni sunt incluse la restrictii, arataPlaytech.

UtileFoto: Colaj foto

Ai des dureri de cap? Esti cu 40% mai predispusa la boli ale tiroidei. Bolile tiroidei sunt foarte frecvente in prezent, iar cercetatorii incearca sa gaseasca motivul aparitiei acestor afectiuni care scad calitatea vietii pacientilor si se pot agrava in timp. Un studiu recent a descoperit o legatura neasteptata intre durerile de cap si riscul de a face hipotiroidism, o boala care se manifesta printr-o productie insuficienta de hormoni tiroidieni. Aceasta afectiune se manifesta prin simptome greu de suportat si trebuie tinuta sub control prin medicatie specifica, informeazaDivahair.

Ustensile indispensabile pentru un par perfect. Ce ustensile sunt indispensabile pentru a avea un par perfect? Sorin Stratulat, hair-stylistul de la Beauty District, iti propune punctual produsele care sa nu iti lipseasca din trusa. In hatisul de oferte interesante pentru aparate si ustensile de aranjat parul, cum poti afla ce ai cu adevarat nevoie si in ce sa iti investesti banii pentru un par perfect? Primul pas si cel mai important este sa afli ce fel de persoana esti din punct de vedere al indemanarii, relateazaUnica.

Aceste super-fructe au efect antiaging. Pe masura ce avansezi in varsta, pielea isi pierde elasticitatea si asa apar ridurile, liniile fine, petele. Din fericire, poti sa intarzii cat mai mult acest proces printr-o dieta bogata in fructe cu proprietati antiimbatranire. Merisoare: aceste fructe rosii au numeroase beneficii pentru sanatate si pentru frumusete. Merisoarele sunt bogate in carotenoide si antocianine, substante care sunt foarte apreciate pentru proprietatile lor in lupta contra radicalilor liberi. Acestia favorizeaza imbatranirea pielii, scrieClick.

Cum dezgheti parbrizul rapid dimineata. In diminetile geroase, cand parbrizul este ingheatat bocna si te grabesti sa pleci de acasa cu masina, ti-ai dori sa ai la indemana o solutie magica sa scapi de gheata in cateva secunde. Iata cum dezgheti parbrizul rapid! Cea mai buna solutie sa dezgheti parbrizul iarna ramane spray-ul special conceput pentru indepartarea cristalelor de gheata. Dar, daca nu ai la indemana un astfel de spray, poti folosi o solutie dintr-un litru de apa si 30 cl de alcool sanitar, noteazaLibertatea.