Afla cum poate influenta stresul menstruatia.Multe femei se confrunta cu o menstruatie neregulata sau cu diverse alte simptome neplacute legate de aceasta, iar factorul declansator este dificil de identificat, deoarece foarte multe lucruri ne afecteaza corpul, de la alimentatie la poluare. Exista inclusiv o legatura intre stres si problemele legate de menstruatie, un teren inca insuficient explorat, dar necesar pentru a intelege disfunctiile menstruale. Stresul poate fi numit boala secolului, desi suntem atat de obisnuiti cu el, incat nu ni se pare deloc ca ar fi intr-adevar o problema foarte mare, scrieDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Cremele bio - da sau nu? Reguli pentru a le alege corect.Ce inseamna exact un produs cosmetic bio? Cum il recunosti? Am strans mai jos reguli pentru a le alege corect. Un produs bio este un produs obtinut 100 % din extracte naturale, din plante sau din produse naturale, cultivate fara pesticide si fara ingrasaminte sintetice. Astfel, ingredientele active din aceste produse cosmetice au o concentratie mare si au capacitatea de a fi absorbite imediat in piele. Prima regula este sa nu alegi produse cosmetice bio la intamplare. Produsul cosmetic bio trebuie ales in functie de tipul de ten pe care il ai. Daca o prietena foloseste o crema bio, nu o alege si tu fara sa te informezi, arataUnica.

Ienuperul este un tonic excelent pentru organism in sezonul rece.Ienuparul este un arbust care creste in locurile stancoase si pe pasunile din zonele montane. Frunzele sale sunt vesnic verzi si de aceea ienuparul poate fi identificat cu usurinta. Fructele plantei se aseamana ca forma cu boabele de mazare, dar au culoarea purpurei atunci cand sunt coapte. In popor, planta are mai multe denumiri: bradisor, cetena, jnep, turtel, zelet. Cu multe secole in urma, ienuparul a fost considerat o plata panaceu. Celtii, un popor numeros, a atras atentia romanilor si grecilor, la trecerea lor prin Europa, prin darzenia si iscusinta lor in bataliile de aparare, informeazaClick.

A fost identificata gena ce limiteaza consumul de alcool. Identificarea unei variatii genetice ce suprima dorinta de a consuma alcool a fost posibila in cadrul celui mai mare studiu de acest fel, efectuat pana acum. "Descoperirile se bazeaza pe cercetarile efectuate pe mai bine de 105.000 de consumatori de alcool, meta-analiza unui intreg genom, dar si studiul replicarii fiind analizate", arata David Mangelsdorf, cercetator de la centrul medical UT Southwestern. Studiul a descoperit o variatie a genei beta-Klotho, care are legatura cu limitarea consumului de alcool in situatii sociale, potrivitstiridinlume.ro.

Uleiuri esentiale care te protejeaza de raceli. Previi cu usurinta bolile respiratorii de sezon, indeosebi raceala si gripa, cu ajutorul uleiurilor esentiale. Folosite sub forma de inhalatii, puse intr-o candela de aromoterapie sau luate ca atare, cu miere, acestea au actiune antivirala si antibacteriana. Pentru a scapa de durerile de cap care insotesc raceala si gripa, foloseste uleiul esential de menta. Datorita continutului de mentol, te poate ajuta si sa ameliorezi durerile de gat cauzate de problemele de sanatate specifice sfarsitului de an. Pune cateva picaturi in putina apa intr-o candela de aromoterapie sau pe o compresa rece, pe care o asezi pe frunte, relateazaClick.