Cea mai mare greseala pe care o faci cand bei apa.Multi dintre noi refolosim sticlele de apa, pentru ca este mai simplu sa umplem din nou o sticla de jumatate de litru, in loc sa folosim una care este foarte greu de ridicat. Cu totii avem sticla noastra preferata din care bem zile la rand, chiar saptamani. Nu trebuie sa va simtiti vinovati din cauza asta. Este un lucru practic si va asiguram ca toata lumea il face. Mai mult, in acest mod aratam ca ne pasa de mediu, neproducand mai mult gunoi decat este necesar. Totusi oamenii de stiinta au descoperit o multime de bacterii care se dezvolta prin micile margini ale capacului si germeni care se inmultesc alarmant de repede, scrieDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Ce trebuie sa stii despre plasturele contraceptiv.Din fericire, in ziua de azi exista o multime de metode contraceptive. Prezervativul este de baza atunci cand ai viata sexuala, dar nu ai un partener stabil. Insa cand tu si iubitul tau nu va simtiti inca pregatiti pentru o sarcina, puteti apela la mai multe tipuri de contraceptie. Azi iti prezentam informatii despre plasturele contraceptiv. Patchul sau plasturele contraceptiv se aplica pe pielea curata (pe brat, pe fese sau pe abdomen), pentru absorbtie sistemica. Asemenea pilulelor contraceptive, el contine doze mici din doi hormoni - un progestativ si un estrogen - similari hormonilor naturali progesteron si estrogen din corpul femeii, relateazaUnica.

Asa folosesti cojile fructelor si legumelor ca remedii naturiste.Daca de cele mai multe ori descojesti fructele si legumele si arunci cojile, afla ca acestea pot deveni leacuri de ajutor in durerile de cap, reumatice sau constipatie. Ceai de coji de ceapa: pentru a calma crampele musculare si pentru a ameliora neplacutele dureri de cap este bine sa apelezi la ceaiul din coji de ceapa. Bea zilnic un ceai preparat dintr-o lingurita de coji de ceapa, care se infuzeaza timp de 10 minute, in 200 ml de apa fierbinte. Iei jumatate de pahar la ora 18, restul la ora 21. Tratamentul poate fi de lunga durata, uneori efectul apare la 3 luni dupa consumul zilnic, iar cura nu se intrerupe, anuntaClick.

Cum accesezi Control Panel cu un simplu "click dreapta". Daca obisnuiesti sa modifici deseori parametrii de functionare ai sistemului de operare, cel mai bine ar fi sa ai Control Panel la un click distanta. Indiferent daca folositi un PC cu Windows de un an sau de un deceniu, in mod inevitabil, v-ati lovit de Control Panel. Panoul de control al sistemelor de operare create de Microsoft a trecut printr-o evolutie semnificativa, mai ales odata cu lansarea Windows 8 si, ulterior, Windows 10. Interesant este faptul ca, desi compania americana a insistat destul de mult pe noua interfata Settings, exista in continuare setari pe care nu le puteti modifica decat prin intermediul clasicului Control Panel, noteazaPlaytech.

4 lucruri pe care oricine trebuie sa le stie inainte sa inceapa constructia unei case. Cu totii visam sa locuim intr-o casa superba si cu putin teren in jur numai bun pentru o gradina. Pana la a-ti vedea visul cu ochii, trebuie, insa, sa iei in calcul acesti factori. O casa pe pamant, incapatoare, cu o gradina cu flori in care iti poti bea cafeaua in fiecare dimineata. Nu-i asa ca si tu visezi la asta? Ei bine, de la luarea hotararii si pana la mutarea in casa noua e cale lunga si pe drum te astepta multe provocari. Incercam sa-ti usuram misiunea si iti aratam cateva aspecte de care trebuie sa tii cont neaparat, informeazaLibertatea.