Uite cum cureti obiectele casnice din inox.Tacamurile, tavile, vasele de gatit, bateriile de lavoar, chiuvetele, hotele de aragaz sau suprafetele unor aparate electrocasnice din inox au nevoie de ingrijire atenta pentru un aspect impecabil. Iata cum se curata obiectele din inox din locuinta ta in functie de petele cu care s-au murdarit. Curata hota de aragaz cu solutie pentru geamuri - Amprentele de pe suprafetele din inox ne dau mari batai de cap. Sterge urmele de degete de pe hota de aragaz, cu solutie speciala pentru curatarea geamurilor. Aceasta degreseaza si lasa un aspect uniform si lucios. Daca nu ai la indemana solutie pentru geamuri, foloseste spirt sau alcool, scrieClick.

UtileFoto: Colaj foto

In timpul concediului medical, angajatorul ma poate da afara.In timpul concediului medical, angajatorul poate sa-mi desfaca contractul de munca? Sunt functionar public si, pe 10 decembrie anul acesta, am implinit 65 de ani. In octombrie, am avut un accident cerebral, cu paralizie pe partea stanga. Dupa internare, am urmat perioada de recuperare si, pana la data de 31 decembrie sunt in concediu medical. In aceste conditii, angajatorul poate sa dispuna incetarea contractului meu de munca, incepand cu data de 10 decembrie, cand am implinit varsat de pensionare? Raspuns: Nu. Potrivit legislatiei in vigoare, in timpul concediului medical, angajatul in cauza nu poate fi disponibilizat, potrivitLibertatea.

Cum sa-ti cureti corect masina de zapada si gheata.In sezonul rece, zapada si gheata iti pot deteriora masina - vopseaua si caroseria - daca nu stii cum s-o protejezi si cum s-o cureti. Iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont in aceasta iarna. Curata zapada cu un faras de plastic - Majoritatea celor care au iesit deja sa-si deszapezeasca masinile folosesc pentru indepartarea zapezii un faras de plastic. Atentie! La un moment dat, daca nu esti atent, s-ar putea sa zgarii vopseaua sau chiar sa deteriorezi caroseria. Este recomandat sa folosesti farasul doar cand stratul de zapada este mare. Indeparteaza de pe capota, de pe portbagaj iar apoi incearca sa cureti zapada si de pe plafon, noteazaClick.

Ce este metoda calendarului si cat de sigur e acest tip de contraceptie. Metoda calendarului se bazeaza pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile din ciclul menstrual, perioada in care femeia are cele mai mari sanse sa ramana insarcinata. Metoda presupune evitarea contactului sexual in acele zile, urmand ca in restul zilelor sa nu fie folosita nici o alta metoda contraceptiva. Statisticile arata ca 92% dintre femeile din Romania stiu de existenta acestei metode, 45% au folosit-o cel putin o data, iar 8% se bazeaza pe ea la fiecare contact sexual, relateazaUnica.

Mare atentie la ouale din comert care au imprimat 3 pe coaja. Uite ce inseamna de fapt fiecare cifra. Potrivit Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), pe fiecare ou trebuie sa fie aplicate, prin stantare, urmatoarele informatii, in ordinea de mai jos: -cifra 0 corespunde oualor provenite de la gaini crescute in sistem ecologic;cifra 1 corespunde oualor provenite de la gaini crescute in aer liber;cifra 2 corespunde oualor provenite de la gaini crescute in hale, unde se pot deplasa;cifra 3 corespunde oualor provenite de la gaini crescute in baterii imbunatatite.un cod de doua litere care reprezinta tara de origine (Romania - RO, Polonia - PL etc.);un cod de doua litere care reprezinta judetul (Buzau -Bz, Bacau -Bc, etc.), aratadoctorulzilei.ro.