Lucruri pe care nu ar trebui sa le faci niciodata dupa ce mananci.Multe dintre obiceiurile pe care tinzi sa le faci dupa masa nu sunt prietenoase cu sanatatea ta. Poate ca ai realizat acest lucru in unele dintre cazuri, dar s-ar putea sa fii surprinsa sa afli ca nu este indicat nici sa te intinzi pe pat si sa tragi un pui de somn. Obisnuiesti sa faci baie dupa ce mananci? Nu ar mai trebui sa respecti acest ritual pe viitor. Nu dormi. Faptul ca imediat dupa cina te duci la culcare iti poate afecta sistemul digestiv. Te poti confrunta cu balonare, gaze intestinale, dureri abdominale si reflux gastroesofagian, scrieDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Uite ce nu trebuie sa mananci dimineata.Adio cereale indulcite, fursecuri, cornuri sau alte dulciuri dimineata! Nu sunt indicate deloc, pentru ca senzatia de foame va reveni la scurt timp. Iata ce alimente trebuie evitate la micul dejun! Cereale indulcite - Cerealele din comert care sunt bogate in carbohidrati simpli si zahar si au un continut redus de fibre duc la cresterea brusca si apoi scaderea imediata a nivelului zaharului in sange. Nu tin de foame, iar la putin timp dupa ce le-ai consumat organismul va resimti senzatia de a manca. Fursecuri Toti biscuitii, fursecurile, cornurile si alte dulciuri sunt bogate in zahar, calorii si grasimi, precizeazaClick.

Cum scapi usor de mirosul de usturoi de pe maini.Sunt gustoase toate mancarurile cu un strop de usturoi si ceapa, dar aroma lor persistenta ramane cateva zile impregnata in piele. Iata cateva solutii simple sa scapi rapid de mirosul de usturoi de pe maini. Oricat de mult ti-ar placea sa gatesti cu usturoi, dupa ce iesi din bucatarie nu ai vrea ca mirosul de usturoi sa te urmareasca peste tot. Iar, daca te dai cu o crema parfumata nu rezolvi problema. Din contra! Crema inmoaie pielea si mirosul patrunde mai adanc, persistand cateva zile, relateazaLibertatea.

Ce mancam pentru a ne ingrasa. "Cura de ingrasare" si "Dieta de slabit" sunt printre cele mai cautate expresii pe Google. Deficitul ponderal sau greutatea sub medie este o problema de sanatate la fel ca obezitatea, chiar daca nu la fel de intalnita. Cura de ingrasare rapida cu grau, miere si nuca Cea mai simpla si eficienta cura de ingrasare rapida este cea cu grau incoltit, miere si nuca. Pentru a obtine graul incoltit trebuie sa cumperi grau (nu arpacas) si sa-l speli cu multa apa. Intr-un vas de sticla sau portelan (poate fi si o sticla) pui apa calduta si adaugi graul. Il lasi sa stea 3 ore dupa care il speli cu apa calduta, anuntaUnica.

Cele mai utile 20 de trucuri pentru Google Chrome pe care nu le folositi. Exista foarte multe trucuri pentru Google Chrome si multi dintre noi folosesc o parte dintre ele. Cele mai multe nu sunt insa evidente. Folosesc Google Chrome de la momentul lansari. Am avut si perioade in care am trecut la Firefox, iar dupa ce am inceput sa folosec un Mac am facut eforturi semnificative pentru a utiliza doar Safari. Cu toate acestea, am revenit de fiecare data la Chrome si mi se pare in continuare browserul cel mai bine pus la punct. Mi-as fi dorit probabil sa aiba un management mai bun al memoriei RAM si sa nu simt ca imi risipeste toate resursele hardware in momentul in care am 30 - 40 de tab-uri deschise, arataPlaytech.