Ce se intampla daca nu mananci paine o saptamana. Vei pierde in greutate. Dupa o saptamana in care ai evitat sa te si uiti la paine, vei constata ca relatia ta cu colantii a la Gigi Hadid s-a ameliorat in mod considerabil. E adevarat, nu devii mai subtire topind doar din depozitele de grasime, ci eliminand apa in exces din tesuturi. Cum explicam aceasta situatie? Carbohidratii continuti de paine retin o cantitate de apa de circa trei-patru ori mai mare decat greutatea lor. Eliminand ferm aportul de carbohidrati, vei constata cum devii din ce in ce mai fit, dupa doar o saptamana! Vei avea o digestie de milioane..., potrivit Divahair.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Sase simptome neobisnuite ale infarctului care apar in cazul femeilor si sunt adesea ignorate. Daca in cazul sexului masculin, cel mai frecvent semn al atacului de cord este durerea puternica in piept, la femei simptomele infarctului nu includ intotdeauna dureri in piept si sunt mai subtile. Dureri in piept sau disconfort. Durerile in piept sunt cel mai comun simptom pentru un atac de cord insa unele femei nu prezinta astfel de manifestari. Femeile pot simti un fel de presiune sau sentiment de plin, iar durerea pote fi oriunde in piept, nu doar in partea stanga. Senzatia din timpul unui infarct este disconfort extrem, potrivit doctorulzilei.ro.

Care este legatura dintre boala Alzheimer si consumul excesiv de zahar. Oamenii care au o dieta foarte bogata in zahar au un risc mai ridicat de a dezvolta boala Alzheimer. Pentru prima oara, cercetatorii au stabilit o legatura intre zaharul din sange si starea neurologica degenerativa, informeaza Telegraph. Excesul de zahar afecteaza o enzima vitala, implicata in raspunsul inflamator din stadiul incipient al bolii, spun cercetatorii de la Universitatea Bath. Nivelul anormal de zahar din sange este o caraceristica foarte bine-cunoscuta a diabetului si a obezitatii, scrie Playtech.ro.

Cele mai ciudate diete din toate timpurile. Dieta Liz Taylor Despre Liz Taylor se spunea ca mananca sendvisuri cu unt de arahide si friptura pentru a-si mentine silueta de invidiat. Dieta cu fasole Dieta ce a dominat anii 1940 a fost legata de fasole. Cu cat mancai mai multa, cu atat slabeai mai mult. Dieta cu drojdie a Gretei Garbo Se pare ca celebra actrita, Greta Garbo consuma drojdie dimineata, la pranz si seara pe langa ceea ce manca in mod obisnuit. Fiecare masa era insotita de iaurt si drojdie. Dieta cu cartof copt si caviar Jackie O prepara cartofi copti si ii umplea cu caviar, scrie Unica.ro.

Descoperire remarcabila: neuronii pot comunica intr-un mod complet nou. "Aceasta descoperire reprezinta o imbunatatire semnificativa a modului in care intelegem memoria''. Cercetatorii au detectat un nou mecanism care controleaza modul in care comunica celulele nervoase din creier, pentru reglarea invatatului si a memoriei pe termen lung. Noua descoperire ar putea ajuta cercetatorii sa afle mai multe informatii despre bolile neurodegenerative, precum Alzheimerul sau epilepsia, noteaza Science Alert, citata de Descopera.ro.

Cel mai otravitoare 10 plante. "Fiul meu a fost omorat de aceasta floare de apartament blestemata". Dieffenbachia Aceasta planta de apartament, asemanatoare cu ficusul este si ea pe lista celor mai toxice plante din lume. Mestecarea oricarei parti a plantei cauzeaza durere groaznica in gura si gat, urmate de umflarea cailor aeriene, care poate duce la sufocare. A devenit virala pe internet povestea micutului Esteban, care a murit dupa ce a bagat in gura o frunza de Dieffenbachia. "Va rog sa cititi cu atentie. Copilul meu a murit pentru ca a pus in gura o frunza. I s-a umflat limba atat de tare incat s-a sufocat.", marturisea mama baiatului, potrivit doctorulzilei.ro.