La ce tipuri de cancer este predispusa o persoana in functie de varsta.Conform studiului, cercetatorii au observat diferente importante in riscul de a dezvolta anumite tipuri de cancer. Aceste diferente sunt date, in primul rand, de varsta. Astfel, au stabilit urmatoarele grupe de varsta, asociate cu riscurile specifice de boala: copii (0-14 ani), adolescenti si tineri (15-24 de ani), adulti tineri (25-49 de ani), adulti la varsta a doua (50-74 de ani), batrani (peste 75 de ani). Concluziile studiului au fost urmatoarele. La copii, tipurile cele mai frecvente de cancer sunt: leucemia (26% din cazurile de cancer), urmata indeaproape de tumorile cerebrale (24%), apoi limfoamele (6%) si cancerul renal (6%), anuntaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

Apa de la robinet si riscurile la care te expui cand o consumi.Cercetatorii au descoperit ca, in apa de la robinet, cantitatea de clor este atat de mare, incat ar putea dubla riscul aparitiei unor probleme de sanatate la inima si afecta dezvoltarea creierului fatului. "Rezultatele studiului nu arata doar ca apa care contine clor poate produce malformatii, dar sugereaza si ca expunerea la produsele cu clor poate fi responsabila pentru anumite defecte", declara autorul studiului, Jouni Jaakkola, de la Universitatea din Birmingham. Chiar daca apa de consum se gaseste in comert sub diferite forme, exista conceptia conform careia apa plata este cea mai sanatoasa, scrieClick.

Beneficiile laptelui matern.Specialistul ne-a explicat si beneficiile alaptarii pentru copil. In primul rand, laptele matern este usor de folosit, nu necesita pregatire sau procesare, este steril, la temperatura potrivita, disponibil oricand, in cantitatea potrivita. Apoi, el este astfel conceput incat asigura satisfacerea atat a setei copilului, cat si a foamei, este digerat cu usurinta de sistemul digestiv al sugarului. In al treilea rand, contine anticorpi care protejeaza copilul de unele infectii virale, bacteriene sau micotice, sau reduce severitatea acestora. "In acelasi timp, substantele din laptele matern stimuleaza dezvoltarea sistemului imun al copilului; scade riscul obezitatii, diabetului, astmului si al altor boli, potrivitdoctorulzilei.ro.

Bautura-minune care te ajuta sa adormi in cateva minute. Tulburarile de somn duc in timp la incetinirea metabolismului si a procesului de ardere a grasimilor si la scaderea nivelului de energie. Combate toate aceste probleme cu o bautura naturala pe care o poti prepara chiar tu acasa. Pentru prepararea remediului, ai nevoie de: 1 cana cu lapte, 1 lingura de miere si extractul de vanilie de la o pastaie. Pune la fiert laptele intr-o oala la foc mic. Dupa ce a fiert, il torni intr-un pahar. Adauga mierea si extractul de vanilie si amesteca cu o lingura, informeazaClick pentru femei.

Fumatul si noptile albe afecteaza sanatatea orala.Calitatea somnului este afectata atat de viciile pe care o persoana le are, dar si de afectiunile de care aceasta sufera. Astfel, pacientii diagnosticati cu afectiuni cardiovasculare sau cei care sunt obezi sau sufera de diabet prezinta un risc crescut de a nu avea un somn de calitate. In plus daca la aceste afectiuni se mai adauga si fumatul atunci trio-ul viciu-odihna-sanatate este grav afectat. Fumatul poate avea consecinte grave asupra sanatatii tale, favorizand aparitia cancerului bucal, a afectiunilor gingivale si a paradotiului marginal, relateazaClick.