Produsele pe care dermatologii nu le aplica niciodata pe piele. Dermatologii cunosc cel mai bine pielea si de aceea ofera intotdeauna cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea si mentinerea ei. Sfaturile de la dermatologi si specialisti te vor ajuta sa ai grija de tegument la orice varsta. Majoritatea oamenilor considera pasta de dinti un remediu pentru cosuri. Dermatologii spun ca ar putea avea efecte pozitive, dar poate provoca uscare si iritatie, mai ales daca este folosita pe termen lung si frecvent. Este recomandat sa mergi la un specialist pentru stabilirea unui tratament, potrivit Click.

sanatate si alimentatieFoto: Colaj foto

12 Semne ale depresiei la barbati. Depresia clinica -la femei sau barbati - poate provoca tristete si pierderea interesului pentru activitati placute odinioara. Dar depresia se poate manifesta uneori in moduri diferite la diferite persoane. Persoanele care sunt deprimate sufera o serie de schimbari fizice si emotionale: pot experimenta oboseala, precum si retardare psihomotorie sau incetinirea miscarilor fizice, a vorbirii si a proceselor de gandire, spune medlive.

Ce sa mananci daca ai gastrita. Durerile de stomac nu te lasa sa te bucuri de mancarurile tale preferate? Poate ar trebui sa te intrebi daca nu cumva suferi de gastrita. Un regim alimentar corect te ajuta la tratarea afectiunii. Senzatia de arsura la stomac, durerile abdominale, greata si balonarea pot fi date uitarii daca stii ce si cat sa mananci. Cauzele aparitiei gastritei sunt diverse: alimente uscate, abuz de cafea, ore de masa neregulate si bogate in grasimi, infometare, medicamente in exces, dar si stress. In cazul gastritei, consuma cu prudenta toate alimentele care au un gust puternic (dulce, picant sau amar). Cel mai bine este sa consumi alimente cu gust bland, echilibrat, informeaza Click.

Stresul pe termen lung poate duce la pierderea sarcinii. Femeile care au avut parte de mai mult stres psihologic ar putea fi expuse riscului de a avea un avort spontan, potrivit unui studiu. Cercetatorii de la Universitati din Regatul Unit si China au descoperit ca femeile care au raportat o istorie a acestor experiente emotionale au crescut riscul de avort spontan cu pana la 42%. Autorii studiului cred ca hormonii de stres ar putea dauna biochimia care ajuta corpurile femeilor sa mentina sarcini sanatoase, potrivit libertateapentrufemei.ro.

5 alternative la zahar care fac cafeaua aromata. Consumul de zahar si produse cu un continut ridicat de indulcitori creste riscul aparitiei hipertensiunii ceea ce poate duce la aparitia bolilor de inima si a altor afectiuni. Pe de alta parte, cercetarile arata ca persoanele care obisnuiesc sa consume cafea au un risc scazut pentru declansarea bolilor cardiovasculare si respiratorii, dar si pentru aparitia cancerului, diabetului si a bolilor de rinichi. Scortisoara este una dintre cele mai accesibile metode la care putem apela pentru a adauga un plus de aroma cafelei si a inlatura gustul sau amar, fara a adauga calorii la fiecare cana consumata, potrivit medlive.