Boli pe care le ascunde sughitul. Exista multe cauze ale sughitului. Sughitul care dureaza mai mult de 48 de ore este un sughit persistent si poate fi cauzat de o rana sau de o iritatie a nervului vag sau a celui frenic. Acesti doi nervi controleaza miscarile diafragmei si pot fi afectati de: - iritatii ale timpanului; - iritatie a gatului; - marirea glandei tiroidiene; - boala de reflux gastroesofagian; - tumoare esofagiana sau chist. Alte cauze ale sughitului pot implica sistemul nervos central, adica coloana vertebrala si creierul, potrivit divahair.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Simptomele care te avertizeaza ca urmeaza sa suferi un accident vascular cerebral. Nu le ignora! AVC este suferinta creierului generata de degenerescenta vaselor cerebrale, care iriga creierul. Boala cerebro-vasculara poate sa se manifeste in diverse moduri. Simptomele accidentului cerebral vascular sunt multiple pentru ca depinde unde apare, insa cele mai frecvente sunt urmatoarele: deficitul motor, scaderea fortei intr-un anumit segment al corpului, la o mana si un picior, la o mana, sau poate devia coltul gurii, adica pareza faciala, conformdoctorulzilei.ro.

Afla ce legume si fructe absorb cele mai multe pesticide. Din pacate, in ultimii ani, pentru o mai buna rezistenta in timp si pentru aspect atragator, produsele sunt stropite cu pesticide. Astfel, profitul castiga in defavoarea consumatorului care risca sa se imbolnaveasca. Specialistii de la un laborator de testare a alimentelor din Franta au intocmit o lista a fructelor si legumelor care absorb cele mai multe pesticide. 1.Merele - in Europa, testele asupra merelor importate au evidentiat ca acestea contin, in medie 20 de pesticide. 2. Capsunile 3. Strugurii 4. Telina (partea de deasupra solului) 5. Piersicile 6. Spanacul 7. Ardeiul gras 8. Nectarinele 9. Castravetii 10. Rosiile cherry 11. Mazarea cruda 12. Cartofii, scrieLibertatea pentru femei.

De ce apar migrenele. Sfaturi pentru a scapa de durere. Durerile de cap afecteaza jumatate dintre oameni cel putin o data pe luna. Indiferent daca este vorba despre o migrena sau o durere de cap din cauza tensiunii, simptomele interfereaza cu viata ta si te tin departe de lucrurile care conteaza cel mai mult. Migrenele sunt dureri de cap severe, care dau pulsatii si sunt de trei ori mai frecvente la femei decat la barbati. Migrenele pot avea la baza mai multe cauze, spre exemplu alergiile la alimente, cum ar fi ciocolata, noteazaCSID.

Opreste caderea parului cu o vizita la medic. De vina pot fi anumite boli. Caderea parului poate provoca o multime de probleme. Chiar daca nu e cazul sa te alarmezi exagerat de mult, cu gandul la infricosatoarea perspectiva a unei eventuale calvitii, cunoscuta sub uratul nume popular "chelie", tot e indicat sa consulti un medic de specialitate. Numai un set detaliat de analize de sange poate oferi solutia salvatoare. De la o banala matreata ori o ciuperca a scalpului, pana la boli venerice severe, precum sifilisul secundar, gama afectiunilor care conduc la caderea parului este foarte larga, informeazaLibertatea pentru femei.