Remedii naturale pentru picioare reci. Persoanele care au circulatia sangelui slaba se confrunta cu problema picioarelor si mainilor reci. Uneori, sangele si oxigenul nu ajung in toate tesuturile membrelor inferioare, ceea ce duce la o senzatie permanenta de picioare reci. 1. Apa calda cu sare mare - Sarea mare este sursa bogata de magneziu, un mineral esential pentru organism. 2. Masaj cu ulei cald - Masajul stimuleaza muschii si caldura. Integral pe Click! pentru femei.

UtileFoto: Colaj foto

O alunita dupa 30 de ani este suspecta. "Expunerea la ultraviolete este considerata, in prezent, principala cauza de evolutie de la o leziune precanceroasa la una canceroasa. Desigur, intervin si alti factori. De exemplu culoarea pielii, genetica. Alunitele stabile, asemanatoare unele cu altele, uniform colorate, aparute treptat in perioada copilariei si adolescentei sunt, de obicei, benigne. O alunita dupa 30 de ani este deja suspecta", avertizeaza medicul dermatolog Mihaela Leventer, anunta Libertatea pentru femei.

Secretul femeii care a ajuns de la 101 kg la 65 de kg. Esbeidy Barrera este tanara de 19 ani care a decis sa faca o schimbare majora in viata ei, fiind foarte nefericita din cauza felului in care arata. Alimentatia sanatoasa, mancarea preparata corect si mancatul la ore regulate au fost principalele componente ale pierderii in greutate, care au ajutat-o pe tanara sa-si atinga obiectivul. Aceasta marturiseste ca a renuntat la micile placeri, desi uneori isi permite sa manance un biscuite sau ceva dulce. A combinat exercitiile cardio cu antrenamentele, astfel ca de la 101 kilograme a ajuns la 65 de kilograme in mai putin de 2 ani, relateaza DivaHair.

Cinci semne de alarma ca urmeaza sa faci diabet. Una din cinci persoane trecute de varsta de 20 de ani sunt in faza de prediabet, iar majoritatea dintre ele nici macar nu stiu acest lucru. Sunt predispusi cei obezi, sedentari, hipertensivi, dislipidemici (cu valori crescute ale grasimilor in sange), cu diabet zaharat de tip 2 in familie, etc. Netratat, de multe ori evolueaza catre diabet plin, manifest, cu riscuri majore pentru sanatate, informeaza Doctorul Zilei.

Cum scapi de alergii cu ajutorul unui purificator de aer. Acest aparat a fost proiectat in special pentru uzul casnic al persoanelor care sufera de astm bronsic, alergii sau afectiuni pulmonare, avand capacitatea de a filtra particule microscopice si a agenti microbieni dar si anihilarea mirosurilor neplacute. Un purificator de aer are o multitudine de beneficii pentru sanatatea ta. In primul rand, imbunatateste calitatea aerului din locuinta sau de la locul de munca datorita filtrelor sale care inlatura alergenii, indeparteaza mirosurile din aer si elimina bacteriile si virusurile, potrivit DivaHair.

Pelinul, leacul amar bun la toate. Pelinul e bogat in vitamine din complexul B, vitaminele C, K, calciu, sodiu, fier si alte minerale esentiale. In medicina naturista se utilizeaza frunzele si varfurile inflorite, cand planta are un miros puternic si gust foarte amar. Pelinul intensifica efectele altor plante, de aceea se poate folosi in combinatie cu salvia, menta, afinele si usturoiul. Preparatele din pelin sunt eficiente in afectiuni precum edeme renale, anorexie, gastrita hipoacida, insomnie, rani cu dificultati de vindecare, relateaza Click!