Amortirea degetelor de la maini: cauze, simptome si tratament. Nervii din corp sunt responsabili de transmiterea impulsurilor de la membre catre creier si de la creier spre corp. Atunci cand nervii sunt presati, afectati sau iritati, pot aparea senzatiile de amorteala. Principalele simptome ale amortirii degetelor de la maini tin de senzatia de intepatura, de furnicatura suparatoare, care nu pare cauzata de niciun disconfort. Uneori poti experimenta si arsura sau stare de neputinta, ca si cum degetele nu ar mai putea servi functiilor lor zilnice. Citeste mai mult pe DivaHair.

UtileFoto: Colaj foto

Ce boli alini cu ceapa. Cunoscuta mai ales pentru faptul ca stimuleaza imunitatea, ceapa are multe proprietati de leac: alunga tusea, astenia de toamna, dar e buna si in afectiunile reumatice, dermatologice, renale. Colicile renale - iei cate o lingurita de tinctura amestecata cu putina apa, inainte de masa de pranz si inainte de cina. Durerile reumatismale - datorita faptului ca ajuta la eliminarea sodiului in exces din organism, ceapa este un bun diuretic, de aceea este recomandata reumaticilor. Integral pe Click!

Gelul de aloe vera, remediu pentru pielea uscata. Aloe vera cu istoria sa bogata, cunoscuta ca "planta nemuririi", actioneaza ca o magie pe pielea noastra. Din acest motiv, aloe vera este ingredientul de baza din foarte multe produse de ingrijire a pielii, cum sunt gelurile, cremele, lotiunile. De asemenea, gelul de aloe vera poate fi inclus in mastile de exfoliere a pielii, indepartand celulele moarte si reparand tegumentul deteriorat si uscat. Gelul de aloe vera are proprietati antiinflamatoare si antifungice, care previn infectiile si alte neplaceri care pot sa apara cand tegumentul este uscat. In plus, gelul contine antioxidanti, vitamine, enzime si minerale, compusi activi care hranesc si hidrateaza pielea, este un tratament perfect pentru echilibrarea cantitatii de sebum produsa de tegument. Asta inseamna ca gelul de aloe vera poate fi folosit pentru tenul uscat si cel gras, informeaza Click! pentru femei.

De ce miroase urina urat si cand e cazul sa mergi la medic. Daca nu bei destula apa, urina va avea o culoare mult mai inchisa, iar mirosul va fi neplacut. Mirosul urat al urinei poate fi si o consecinta a anumitor alimente pe care le consumi. Cel mai cunoscut aliment despre care se stie ca modifica mirosul urinei este sparanghelul.De vina este tocmai un compus sulfuric care se gaseste in sparanghel, dar si in usturoi, curry, varza de Bruxelles si schinduf, potrivit Libertatea pentru femei.

La ce trebuie sa fie atent orice parinte pentru ca cel mic sa nu aiba niciodata probleme cu dintii. 1.Igiena dentara. In cazul in care parintele nu este sigur ca periajul dentar al copilului a fost efectuat foarte riguros, medicul dentist poate folosi tablete indicatoare de placa dentara. 2.Cariile dentare. Fie ca erau mici inainte de vacanta, iar acum s-au marit si au devenit evidente, fie ca au aparut intre timp, cariile dentare sunt un motiv de a vizita cat mai repede cabinetul stomatologic pentru a evita agravarea lor, ceea ce ar implica dureri, abcese, disconfort la masticatie etc. Mai mult pe Doctorul Zilei.