Utile: ​Ceaiul de musetel te scapa de bacterii; Pericolele din odorizantele de camera; Drojdia de bere este benefica pentru organismul nostru, mai ales in sezonul rece

de A.L.     HotNews.ro
Vineri, 1 decembrie 2017, 0:15 Revista Presei | Utile

Utile
Foto: Colaj foto
Ceaiul de musetel te scapa de bacterii. Infuzia de musetel. Banalul ceai de musetel, dar obtinut dintr-o cantitate mai mare de planta, este o alegere foarte buna pentru vindecarea unei rani, a unei arsuri superficiale sau a unei eczeme. Gargara dezinfectanta cu infuzia concentrata o faci de 3 ori pe zi, cand ai amigdalita, afte, gingivita, stomatita. La o cana cu apa pui 3 linguri de flori de musetel. Nu inghiti ceaiul, doar clateste gura si fa gargara 3-5 minute. Ceaiul de salvie. Proprietati antimicrobiene au si frunzele de salvie. Elimina microorganisme ca salmonella, ciuperci precum Candida albicans, scrie Click.

Pericolele din odorizantele de camera. 
Produsele chimice reziduale de la produsele deodorante obisnuite contin substante chimice toxice. Ele se acumuleaza in cantitati tot mai mari in corpul uman intr-o perioada de timp, astfel incat consecintele asupra sanatatii le sunt rareori atribuite. In anii 1990, industria de odorizare a aerului a explodat, dupa introducerea de odorizante de tip "plug-in". Acestea se bazeaza pe tehnologia de inductie a caldurii si pe gelurile parfumate activate cu caldura, determinand eliberarea continua a mirosului. Toata lumea a crezut ca sunt atat de cool - cea mai recenta si cea mai mare tehnologie pentru parfumarea casei, informeaza Libertatea pentru femei.

In ce alimente se gasesc grasimile bune. 
Moda dietelor sarace in grasimi este istorie. Din ce in ce mai multi medici recomanda alimentele bogate in grasimi sanatoase, care va tin departe de boli, dar si de kilogramele in plus. Grasimile sunt de 3 feluri: nesaturate, saturate si trans. Cele saturate sunt bune pentru inima, lichide la temperatura camerei si se gasesc, cu precadere, in nuci, seminte, uleiuri vegetale si fructe de mare. Cele saturate sunt solide la temperatura camerei si se gasesc in proteina animala, carne, unt, dar si in uleiul de cocos si in cel de palmier. Desi hulite, de multe ori, studiile arata ca unele sunt foarte bune pentru sanatate, potrivit doctorulzilei.ro.

Alimente surprinzatoare care combat raceala. 
 De multe ori, atunci cand oamenii se simt rau, primul lucru de care au nevoie este vitamina C. Una dintre cele mai bune surse de vitamina C este ardeiul gras galben - furnizeaza 568% din valoarea zilnica necesara. Vitamina C poate ameliora simptomele racelii si grupei. In plus, cercetarile arata ca aportul de vitamina C este deosebit de important pentru stimularea imunitatii anumitor categorii de populatie: varstnicii, fumatori cronici, sportivi si copii. Bogate in vitaminele B, seleniu si antioxidanti, ciupercile trebuie consumate mai des in sezonul rece, arata Click pentru femei.

Drojdia de bere este benefica pentru organismul nostru, mai ales in sezonul rece. 
Drojdia, ingredientul folosit la fabricarea berii si a painii, este un derivat din ciuperca Saccharomyces cerevisiae, are un continut ridicat de vitamine din complexul B, minerale si proteine. Deseori, pentru aportul de vitamine B, este folosita ca supliment nutritiv de persoanele vegetariene. Este important de mentionat ca drojdia de bere, recunoscuta pentru gustul ei amar, nu contine vitamina B12 si, prin urmare, nu substituie integral deficitul vitaminic din dieta vegetariana. Putem regasi drojdia de bere sub forma de pulbere, fulgi sau tablete si o putem adauga in alimente sau in bauturi, in amestec cu apa sau sucuri de legume, scrie descopera.ro.


Citeste mai multe despre   



















1042 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi