Trateaza naturist constipatia.Cea mai usoara forma prin care sa ai grija de tranzitul tau este sa ai o alimentatie echilibrata. Unul dintre produsele ce se regaseste cu siguranta in bucataria ta este extrem de benefic pentru sanatatea ta, fiind un real ajutor atat pentru a te proteja de infectiile urinare cat si pentru a trata constipatia si problemele legate de piele. Si ne referim la uleiul de masline, minunea naturii cu efecte atat interne cat si externe pentru organismul tau, informeazaClick.

UtileFoto: Colaj foto

Eczeme ale pielii: cauze, simptome si tratament.Dermatita atopica - debuteaza de regula in copilarie si dispare la maturitate. Majoritatea pesoanelor afectate sufera, in paralel, de astm sau febra fanului. Mostenirea genetica, pielea uscata, sistemul imunitar slabit si anumiti factori de mediu pot slabi bariera de protectie a pielii, favorizand astfel aparitia eczemelor pe pielea coatelor sau genunchilor, pe scalp sau pe obraji, relateazaDivahair.

Cum scapi de matreata prin metode naturale.In sezonul rece, avem tendinta sa ne spalam mai rar pe cap decat vara. Totusi, scalpul murdar si parul nespalat pot agrava problema matretii si pot provoca si mai multe mancarimi. Nu il spala nici prea des, pentru ca vei usca pielea scalpului - ceea ce va duce, din nou, la formarea matretii. Ideal este sa te speli pe cap de doua-trei ori pe saptamana. Nu uita sa utilizezi un sampon potrivit, cu o formula de hidratare pentru scalp uscat sau special pentru par gras, in functie de problemele pe care le ai. Cel mai bine ar fi sa te speli cu apa calduta, nu fierbinte. Apa fierbinte poate cauza si mai multa uscaciune a scalpului, scrieLibertatea pentru femei.

7 remedii naturale care amelioreaza durerea.Aloe vera. Racoritoare, calmanta si bogata in substante nutritive, aloe vera (gelul) este un remediu pentru multe dureri. Exista doua modalitati prin care gelul de aloe vera, extras din frunza, poate fi folosit pentru ameliorarea anumitor dureri. Unu: prin aplicarea gelului direct pe zona afectata. Doi: prin consumul sucului de aloe vera (preparat prin diluarea gelului cu apa) pentru vindecarea interna a daunelor produse de diferite afectiuni, in special cele ale sistemului digestiv, conformClick pentru femei.

10 semne de alarma ale unui ficat bolnav.Ficatul cantareste in medie un kilogram si jumatate si este cea mai mare glanda din corp si unul dintre organele interne ce se regenereaza rapid daca o parte din el este afectata. Peste 25% din ficat poate fi extirpat si, in maximum cinci luni, va creste la loc in forma si dimensiunea initiala. Acest lucru este posibil gratie unei vascularizari foarte bogate, ce ii permite sa isi indeplineasca sarcinile principale, de a elimina toxinele din organism. Desi se poate regenera rapid, alimentatia necorespunzatoare si stresul cotidian dauneaza functionarii lui, provocand afectiuni grave cum ar fi ciroza sau hepatita C, anuntadoctorulzilei.ro.