Problemele articulatiilor - cum le putem preveni si trata?lucozamina este una dintre componentele cartilajului articular. De-a lungul timpului acesta sufera modificari de structura si compozitie si degradari, avand nevoie de un stimulent pentru a reduce durerile provocate, precum si imbunatatirea performantelor articulare. Astfel, produsul mai jos afisat se recomanda a fi administrat pentru macar 3 luni, 3 capsule zilnic. Prezenta sulfului este necesara pentru ca actiunea glucozaminei sa se realizeze corespunzator. A fost demonstrat faptul ca numai asa substanta are eficienta maxima - fiind forma biologic activa. Este solutia prin care se mentine sanatatea cartilajului, oprind erodarea sa, dar prezentand si efect de reconstructie, scrieUnica.

UtileFoto: Colaj foto

Ce afectiuni digestive pot aparea in perioada postului.Postul inseamna renuntarea la proteinele si grasimile de origine animala si excluderea bauturilor alcoolice, asta daca ne referim strict la dieta. Postul Craciunului permite frecvent consumul de peste, fiind astfel mai putin restrictiv. ''Cel mai important aspect atunci cand tinem post este sa pastram proportia corecta intre principiile nutritive, nu doar sa excludem produsele de origine animala. Intrucat carnea, lactatele si ouale sunt principalele surse de proteine in dieta, pe perioada postului acestea trebuie substituite cu produse vegetale bogate in proteine, asa cum sunt leguminoasele (fasole, linte , mazare, naut, soia), nuciferele si semintele, noteazadescopera.ro.

Riscul de cancer la san creste la femeile care utilizeaza contraceptia hormonala pe termen lung.O femeie care ia contraceptive hormonale timp de 10 ani are un risc mai mare cu 38 % de a face cancer la san, decat o femeie care nu a utilizat deloc. Noile descoperiri sunt absolut ingrijoratoare: riscul de cancer la san creste la femeile care utilizeaza contraceptia hormonala pe termen lung. "Un prim studiu ne-a aratat ca dispozitivele intrauterine care elibereaza hormoni sunt asociate cu cancerul la san intr-un numar foarte mare", a declarat Dr. David Agus, de la Universitatea din Carolina de Sud, informeazaLibertatea pentru femei.

Cataplasmele cu boabe de mustar alunga gripa.Unul dintre cele mai cunoscute si folosite condimente, mustarul, poate fi folosit si ca remediu pentru multe afectiuni. De la raceala si tuse pana la constipatie sau cure de slabire, bobitele din care se prepara mustarul sunt o solutie incontestabila. Gripa. In uz extern, sub forma de cataplasme, bobitele de mustar sunt un excelent remediu in starile gripale: pot descongestiona caile respiratorii in caz de bronsita, alina durerile reumatismale, fac sa dispara vanataile si alunga febra. Insa, inainte de a pune cataplasmele cu faina de mustar, obligatoriu trebuie aplicat pe piele un strat de crema grasa, arataClick.

Infarctul "silentios" se manifesta ca o simpla raceala dar poate distruge inima definitiv.Nu toate atacurile de cord se manifesta prin dureri in capul pieptului si transpiratii abundente, unele "lovesc in tacere si pe neasteptate" in lipsa oricarui simptom, sugereaza un nou studiu efectuat de National Institutes of Health (NIH). Jumatate dintre atacurile de cord pot fi "silentiose", insa sunt la fel de mortale. In cadrul studiului cercetatorii au recrutat circa 1.800 de persoane cu varsta de circa 45 de ani care nu sufereau de boli de inima si i-au monitorizat vreme de 10 ani. Cercetatorii au observat ca 8% dintre participantii la studiu au prezentat semne ale afectiunilor cardiace. Majoritatea au trecut neobservate si netratate, iar aproape jumatate dintre pacientii care au fost cercetati pentru boli cardiace, erau suspecti de atac de cord, ceea ce arata, spun cercetatorii, ca este posibil sa fi avut un atac de cord in lipsa simptomelor, conformdoctorulzilei.ro.