9 semne ca durerea ta de stomac este grava. 1. Dureri de stomac dupa ce mananci fast-food Daca iti simti stomacul ingreunat dupa ce mananci un hamburger, este foarte posibil sa suferi o criza biliara. "Femeile sunt mai predispuse sa sufere afectiuni ale vezicii biliare", spune Hardeep Singh, gastroenterolog. 2. Crampe urmate de diaree sau constipatie. Crampele abdominale insotite de diaree sau constipatie pot fi primele simptome ale unui colon iritabil. 3. Dureri in zona dintre coaste. Daca simti o presiune in zona intercostala, aproape de stomac, ar putea fi un semn ca suferi de afectiuni ale inimii. "Acest diagnostic ar putea fi valabil daca durerile sunt insotite de o respiratie ingreunata", potrivitDiva Hair.

UtileFoto: Colaj foto

Cum scapi rapid de sensibilitatea dentara. Una dintre problemele dentare tot mai frecvente, din cauza careia poti avea parte de un disconfort ce se poate manifesta printr-o prezenta acuta, scurta de durere la contactul cu diferite substante sau temperaturi. Cauza fiind de cele mai multe ori subtierea smaltului dentar sau pierderea acestuia, astfel incat dentina este expusa actiunilor factorilor externi. Imediat dupa fiecare masa este recomandat periajul dintilor. Ai grija sa nu folosesti o periuta foarte dura deoarece aceasta va contribui la tocirea smaltului dentar si la aparitia sensibilitatii dentare chiar daca inca nu te confrunti cu aceasta problema, scrieClick! sanatate.

Stranutul, de ce apare si cum poate fi tinut sub control. Dintre reflexele care apar la nou-nascut, dar care se mentin si la varsta adulta, putem enumera, alaturi de clipit, reflexul de inghitire, tusea, cascatul, reflexul de voma sau sughitul, stranutul. Acesta este de fapt un act reflex care se declanseza in momentul in care mucoasa nasului este iritata de diverse particule straine si reprezinta o expulzie brusca si rapida a aerului din plamani prin nas si gura. Desi tiparul acestui reflex pare unul care respecta niste reguli generale, scenariile prin care se exprima pot fi diferite de la o persoana la alta, informeaza CSID.

Fructele, indicate in crizele de hipoglicemie. Hipoglicemia poate sa dea ameteala, senzatia puternica de foame, dureri de cap, confuzie, inabilitatea de a se concentra a pacientului, transpiratie, vedere incetosata, tremuraturi, pierderea constientei. Hipoglicemia e primul indicator al unui diabet de tip 2 si un indicator al unui ficat gras. Una dintre cauzele majore ale ficatului gras sunt virusii sau bacteriile care-si fac loc in ficat, dieta bogata in proteine, medicamentele sau toxinele provenite din metabolizarea alcoolului sau a pesticidelor, potrivitClick! pentru femei.

Secretul pentru a nu te ingrasa de sarbatori. Daca te-ai chinuit tot anul sa fii activ sa respecti un regim alimentar corespunzator si sanatos, bucatele din fata ochilor din perioada imediat urmatoare nu sunt tocmai in tonul echilibrat si armonios in care trebuie sa fie sanatatea ta. 1. Fii activ chiar daca esti in concediu Daca te gandeai cu nerabdare la zilele in care sa stai acasa in pat, si sa nu faci absolut nimic inafara de a manca si a te uita le filme, ei bine, pe langa aceste cerinte ale tale incearca sa adaugi un singur lucru si anume: miscarea! 2. Hidrateaza-te corespunzator. Vinul este la loc de cinste, fie el fiert, fie sec, insa nu uita ca organismul tau are nevoie si de apa, noteazaAdevarul.