Ce-ti spun ochii, pielea si cavitatea bucala despre starea de sanatate. Ochii galbeni pot fi un simptom al hepatitei, iar afectiunile cavitatii bucale si ale pielii pot indica o carenta de minerale sau vitamine. In fiecare zi, organismul ne transmite diverse mesaje in legatura cu starea generala a organismului, va prezentam mai jos cum le puteti decodifica. Continuarea pe Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

5 lucruri pe care femeile si le doresc in pat, dar nu indraznesc sa ceara. In general, doamnelor nu le e teama sa formuleze anumite lucruri pe care si le-ar dori in pat, solicitandu-le partenerului in mod direct. Doar ca lucrurile se schimba atunci cand ceea ce-si doresc trece granitele "normalului" si devine un pic pervers sau riscant. In plus, odata cu varsta, apar mai multe intrebari si un grad mai mare de autocontrol si uite asa apar si primele indoieli in legatura cu ce-si doresc in dormitor: este bine sa formuleze partenerului o asemenea dorinta?! Integral in Libertatea.

Ai crezut ca e doar un mit, dar adevarul e zdrobitor! Ce se intampla cand mananci doar carne! Alimentatia inca este un subiect delicat si controversat in secolul XXI si asta ar trebui sa ne puna cateva semne de intrebare. De-a lungul timpului s-a tot discutat despre efectele negative sau pozitive ale consumului de carne. Daca luam in calcul ca pentru multi "carnea este cea mai buna leguma" ar trebui sa ne gandim ce s-ar intampla cu organismul nostru daca am consuma doar carne, scrie Click.

Poti scapa de tuse cu sirop facut din nuci, lamaie sau ceapa. Iata cum se prepara. Poti scapa de tuse cu sirop facut din nuci, lamaie sau ceapa. Cu toate ca unele dintre aceste siropuri nu sunt tocmai placute la gust, sunt mult mai sanatoase decat variantele din farmacii. Si cu siguranta sunt eficiente, de vreme ce retetele au fost pastrate din batrani. Asadar, daca te confrunti cu o tuse incapatanata, care te chinuie si dupa ce ai scapat de raceala, alege una dintre retetele din Libertatea.

Vrei un ficat sanatos? Atentie la ce mananci si ce sa scoti de pe lista. Vrei un ficat sanatos? Atentie la ce mananci si ce sa scoti de pe lista. 80% din populatie consuma in exces un aliment total neprietenos ficatului. Pentru buna functionare a ficatului, alegeti alimente bogate in fibre. Un mic dejun ideal ar fi cel in care includeti ovaz. Cercetatorii spun ca asa veti da jos si cateva kilograme, ceea ce va va ajuta grozav si la buna functionare a ficatului, potrivit Doctorulzilei.ro.