Asocierea textile-cosmetice a dus la realizarea unor articole care ne remodeleaza soldurile, talia si coapsele fara niciun efort suplimentar

Vestimentatia cosmetico-medicala reprezinta cel mai nou trend in materie de slabit. Este vorba despre o noua tehnologie atestata in Uniunea Europeana, care asociaza textilele cu cosmeticele in vederea diminuarii rotunjimilor corporale.

Principiul de actiune este unul simplu: miliarde de microcapsule continute in solutia cosmetica sunt impregnate in materialul textil si, prin simpla interactiune a acestuia cu pielea, sunt eliberati compusii activi ce confera corpului hidratare si tonifiere.

O noua gama de vestimentatie pentru slabit, Lytess, care reprezinta o tehnologie revolutionara in domeniul remodelarii corporale, a fost lansata ieri si in Romania, de catre compania Onixxa.

Este vorba despre o serie de articole (colanti si corsari) care contin o substanta cosmetica ce se elibereaza si actioneaza in timp indelungat pe diverse suprafete ale corpului, in special la nivelul epidermei.

Articolele, purtate 28 de zile

Purtarea acestor produse, timp de 28 de zile contribuie la corectarea siluetei, dar si la hidratarea si tonifierea corpului. Potrivit specialistilor, microcapsulele continute in solutia cosmetica se sparg in timp ce mergem sau facem gimnastica, prin frecarea tesaturii de piele.

Integral in Adevarul